Mediolan – Stolica Jazz’u

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos z Was zna to miejsce www.bluenotemilano.com badz miejsca, ktore moga stanowic dla niego konkurencje?
znam bluenote, a co?:)
Bluenotte wydaje mi sie ciekawym miejscem na spedzania wieczorow. Nasluchalem sie wielu pozytywnych opinii. Tak naprawde chcialbym sie dowiedziec ile jest warte. Niestety wszyscy moi znajomi wola bardziej halasliwy sposob spedzania wolnego czasu. Jak mam ich zachecic? Oczywisnie nie oklamujac, ze jest to dyskoteka ;)
chyba musisz poszukac jakiejs nowej, znajomej "duszy", ktorej podoba sie posluchanie dobrej muzyki, w dobrym wydaniu i w przyjemnym wnetrzu:D
lokal nie jest tani ale moim zdaniem wart odwiedzenia:)
zycze powodzenia w szukaniu ;)
pzdr:)
Trish oczywiscie ,ze znamy to miejsce!!!praktycznie odbyla sie tam nasz pierwsza "randka"....Tomek wiesz kto wtedy nam gral?Freddy Cole.to bylo moje pierwsze zetkniecie sie z Jazz-em i naprawde nie zaluje...
to moze nie byc takie latwe... zwykle takie dusze, nuta po nucie trzeba sobie wychowac :)
masz jakis pomysl gdzie powinienem ich szukac ;)
a może po prostu zamiast wychowywać lepiej zarazić :)
zacznj od http://www.radiomontecarlo.net/RMC_04/Radio/webradio_index_html

" Dal 1988 a oggi, Monte Carlo Nights è sinonimo di stile. Un grande show radiofonico in FM, una galleria di compilation esclusive, e ora anche una Radio. On-line. 24 ore su 24, 7 giorni su 7, in tutto il mondo, i classici di Monte Carlo Nights. Un must per l'ascoltatore più esigente, e per tutti gli altri, un mondo da scoprire. Parola di Kay Rush e Nick The Nightfly. "
zarazic... trudno. jesli ktos nie chce to trudno zmuszac. jak mowi pan Mamon ``ja mam umysl scisly. lubie tylko te piosenki, ktore juz kiedys slyszalem.`` jazz to tak szerokie zagadnienie jak muzyka Ireny Santor po hard-opere. i ja wszystkiego nie trawie dlatego staram sie dobierac repertuar w zaleznosci od sluchacza.
czesc trishya :)
od kasi dowiedzialem sie, ze organizujesz >randki< w mediolanie. zatem wydajesz sie byc najbardziej zorientowana w temacie milego spedzania wieczorow ;)
czy mozesz zaproponowac miejsca, ktore dla bluenotte stanowia konkurencje?
pewnie sa jeszcze jakies inne ciekawe miejsce o ktorego istnieniu nie mam pojecia?
a moze w niektorych z nich mozna spotkac rowniez polakow?
Co prawda Trish jest z Genui, ale moze rzeczywiscie zna Mediolan lepiej, niz mi sie wydaje...;)
Tomku, bywam w Mi, ale nie znam zbyt dobrze ani miasta ani lokali, moze odezwie sie ktos, kto tam mieszka, zna to miasto i to wszystko co ono moze zaoferowac glodnemu wrazen;)
ja slyszalam o tych dwoch lokalach, chociaz osobiscie tam nie bylam

CAFFE’ DORIA JAZZ CLUB V.le Andrea Doria, 22 Tel.[tel]

Blues House Via S. Uguzzone, 26 Milano Tel. [tel]
pozdrawiam:)
sprawdz na vivimilano (link ze strony corriere della sera)rnciao
dziekuje wam bardzo za pomoc. wlasnie sprawdzilem na mapie wszystkie lokalizacje. weekend zapowiada sie interesujaco :)

trishya ty faktycznie calkiem nie zle znasz to miasto. pocieszam sie tylko tym ze tez nie jestem mediolanczykiem bo bys mnie zawstydzila ;)

zaycze wam takiego milego weekendu jaki i ja z pewnoscia mial bede
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę