Polski sklep we Florencji?

Temat przeniesiony do archwium.
91-117 z 117
| następna
po prostu przykro by mi bylo ,gdyby ktokolwiek tak o mnie pomyslal...
albo lepiej---masz prawo myslec o mnie co chcesz :-) i to akceptuje.ale to koncowe "sei grande"odebralam jako "tak trzymaj a daleko nie zajdziesz"-rozumiesz...no ale skoro mowisz,ze nie miales tego na mysli-to jestem spokojna.
ps.pomimo wszystko czytajac ten wpis mam calkiem inne odczucie-no ale mniejsza z tym:-)
Ja zakladam ciemnie okulary i brne pewna siebie przez tlum, i tacy panowie to mi moga wiesz co :) Ja to im zawsze mowie che poverino che sei :) Najsmieszniejsze to jak mi utknie obcas i trzeba go wyciagnac , ahahhaha :) zdarzylo mi sie juz 1000 razy :)
femme fatale w ciemnych okularach :P

oj,tak,znam ból utknietego obcasa :P
:D Dobrze ze weszly teraz szerokie obcasy, no ale starych szpilek nie wyrzuce :)

Ok, ide poczytac do snu, do poczuje sie bardziej uczona :)
Buonanotte a tutti! I dziekuje za mile slowo! Jestescie kochani!
buona, buona, tez ide:):):) milej florencji, mediolanu,i gdzie tam jeszcze jestescie :)
dobranoc dziewczyny:-*

ps.Robibi widze,ze jestes zarejestrowany juz od stycznia...pod jakim nickiem sie ukrywales predzej?
Przepraszam Cie jeszcze raz. Przepraszam. Wybacz mi. Non voglio giustificarmi, ma mi dispiace guando , per sbaglio mio, qualcuno mi pensa in modo sbagliato, oppure interpreta il mio pensiero non come volevo fosse interpretato.
Mowiac szczerze to sledze te strone od jej powstania. Mozesz zobaczyc ze jestem jednym z pierwszych 20 osob ktore wpisaly sie na gadu gadu..Ale jakos nigdy nie mialem czasu na pisanie...
giustificato e perdonato:-)skonczmy juz z tym,ok?
ale dotychczas nie sledziles forum pod nickiem Robibi-bo bym pamietala..
Czasami logowalem sie jako gosc robibi, ale w wiekszosci to tylko czytalem
poniewaz nie pamietam nigdy hasla. aby sie zalogowac
Juz teraz zapisalem sobie haslo no i moze uslyszymy sie czesciej. Zawsze mnie to dziwilo, jak niektore osoby znajduja tyle czsu, ze widac je rano w poludnie no i wieczorem przed komputerem. Podziwiam.
jak to mozliwe,ze to co piszesz ,odbieram jako kierowane do mnie?czyzbym miala cos za uszami??
Nie rozumiem, ale boje sie pytac, bo moze znow cos "walnalem" powiedzialem co moglo kogos obrazic.
Moze lepiej pojde juz spac.
no bo w miedzyczasie gdy piszesz,ze zalogowales sie i bedziesz tu czestym bywalcem ,nie obeszlo sie bez komentarza,ze nie rozumiesz jak to jest mozliwe,ze ludzie moga siedziec dzien i noc przy kompie np.na forum?mozliwe,ze w miedzyczasie sprawnie radza sobie z innymi obowiazkami!w kazdym razie mam taka nadzieje:-)

ps.a tak przy okazji-jestem w trakcie ukladania gramowki-diety na jutro i brakuje mi juz pomyslow co do obiadu i kolacji...badz tak dobry i powiedz mi co jadles dzis wieczorem?
najpierw pomoz mi z ta dieta a pozniej puszcze Cie spac:-)
Stasera ho mangiato: la zuppa di verdura ( carote... ), il formaggio gorgonzola, un po di pane,. Al pranzo invece spaghetti alla carbonara.
Tutto annaffiato con un po' di vino e acqua.
la cena-ottima,brakuje owocow-jutro pamietaj by zjesc lade jablko :-)
obiad.la carbonara-a co dalej?
winko-jak najbardziej na miejscu:-)

dobra ,jestes wolny,idz haju bo jutro nie wstaniesz na czas do pracy!
dobranoc
ps.naprawde nie jestem taka straszna:-)
Piatto di spaghetti alla carbonara, un bicchiere di vino e basta. Un piattone perché al ristorante.
Ohohoo widze, ze pod moja nieobecnosc wywiazala sie ladna dyskusja ! :) Chyba trzeba zmienic temat watku !

Ja od siebie powiem tylko, ze Florencje kocham od 5 lat, kiedy przyjechalam tu po raz pierwszy. Teraz od maja po skonczeniu studiow w Polsce przenioslam sie tu na stale i jak na razie jedyna rzecz, ktora mi przeszkadza to wszechobecna wilgoc. Cala reszta: ludzie, ulice, chaos, jezyk to jest to, co uwielbiam. A centrum, zeby nie musiec tracic obcasow, polecam z siodelka roweru ! Rewelacja :)
tak..troche zeszlismy z tematu ;) viva firenze :P
Rower?
Dzieki za rade, nie moge pedalowac :)
Poki co obmyslam jakie obcasy zalozyc (co by ich nie zgubic) na spotkanie w sprawie pracy w poniedzialek! :) :D Miejmy nadzieje ze cos sie ruszy :)
Trzymam kciuki !
Temat przeniesiony do archwium.
91-117 z 117
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę