Najgorsze sa "bestemmie", czyli bluznierstwa przeciw Bogu i pochodnym. Nie przystoja absolutnie nikomu.;)
[konto usunięte]
28 lis 2006
eee tam ! Powiedz takiemu "cornuto" - rogacz - to zobaczysz jak sie zapieni
genio-eugenio
28 lis 2006
zależy co rozumiemy pod pojęciem najgorszy :)
[konto usunięte]
28 lis 2006
A słowo zoccolo jest bardzo obrazliwe, bo slyszlam, ze w stosunku do kobiet jest lekko mowiac niepoprawne. A co to właściwie znaczy zoccolo/zoccola?
[konto usunięte]
28 lis 2006
Powiedzialabym, ze to *°§£$°ç#*°ç!!
Ewentualnie $£#@.
:D
A na powaznie to moze powiedz mu "vaffanculo stronzo".
Szczerze mowiac te slowa przechodza mi latwiej przez usta niz przez klawiature:)
Pozdrawiam.
genio-eugenio
28 lis 2006
właśnie w stosunku do kobiet jest jak najbardziej poprawne
[konto usunięte]
28 lis 2006
Milli: ja kiedys we wloskiej gazecie przeczytalam, ze wlasnie najskuteczniej mozna obrazic Wlocha nazywajac go "cornuto" lub "mini-dotato"...
Czyzby mieli jakies kompleksy :)
stronzo
28 lis 2006
albo powiedz: sei un succhiacazzi che mi disgusta ;))
mnie też te słowa przechodzą łatwiej przez usta niż klawiaturę ;)
[konto usunięte]
28 lis 2006
wiec co no niby oznacza?
genio-eugenio
28 lis 2006
oooooooo, to jest naprawdę mocne......mnie tam przechodzą bez problemu....:))
[konto usunięte]
28 lis 2006
zoccola to prostytutka - bierze sie od sandalow klapek, ktore glosno stukaly o chodnik zapraszajac klientow ... z tego samego powodu mowi sie "battere il marciapiede / battere la strada" = prostytuowac sie
no wlasnie ! Najgorsze to podwazyc ich meskosc (tj. ze jest minidotato albo impotente) lub podwazyc wiernosc jego kobiet: - zona go zdradza "cornuto"; - siostra sie zle prowadzi "tua sorella e una p..." albo po neapoletansku "a s..."; - albo, ze mama sie zle prowadzi lub prowadzila ...... DOSTAJA SZALU !!! I to nie tylko oni ale wszyscy Uomini Mediterranei. Przyklad ? Zidane -Materassi.
Macku
16 sty 2007
zależy po jakiemu chcesz przeklinać :) na południu pienią się też jak sie ich przezywa makaroneee ;D cornuto, stronzo, mongoloide (nie wiem czy dobrze napisałem :P), cretino no i oczywiście obrażając rodzinkę ranich ich najbardziej XD