Pizza Hut

Temat przeniesiony do archwium.
glosno teraz jest o powiazaniach Scaramelli z tym ruskim szpiegiem Litvinienko i okolicznosciach smierci.wczoraj przypadkiem uslyszalam w radiu ze podwaza sie wiarygodnosc tego wlocha bo mowi po angielsku z rosyjskim akcentem a jest z neapolu wiec powinien mowic z poludniowym akcentem i co ciekawe.....jada w Pizza Hut co dla neapolitanczykow jest nie do pomyslenia bo nikt tam tego nie zrobil by nigdy w zyciu.czy naprawde poludniowi wlosi sa az tak przywiazani do tradycji???
Oj to jest gruba przesada. Moj chlopak tez jest z poludnia, jego mama robi takie pizze ze palce lizac a on sam stwierdzil ze najlepsza pizza jaka kiedykolwiek jadl to tylko w Telepizza. Wiem, ze jest wyjatkiem, ale to tylko swiadczy o tym, ze na pewno nie jest jedyny.
witam...
wiesz co nie zgadzam sie tak do konca z tym ze parawdziwy Włoch by nigdy nie zjadl pizzy z Pizzy Hut.Ostatnio jak moj amore byl w polsce to poszlismy to Pizzy Hut i on dosłownie tam oszalał ze szcześcia niemal...bo teraz jest tam wszystko na włosko zrobione, pełno włoskich flag, obsługa ubrana a'la włosi no i oczywiscie menue włoski... Najbardziej smakowała mu przystawka Antipasti, bruschetta z mozzarella i pomidorami, no i margharita no bo moj nepolitano innej pizzy- przynajmniej tu w Polsce nie je. Tortellini z brokułami nie polecam....suche jak wióry, ale Tiramisu jest pyszne
Hehe, moj mezczyzna w Polsce je zawsze pizze z szynka i ananasem (zdarzylo sie to rowniez w Pizza Hut). Bo we Wloszech takiej nie robia, a on ja uwielbia. Jakos duzo tych wyjatkow :D
a moze oni chca wam zrobic przyjemnosc i tak wam mowia ze im smakuje :-)

mi tez smakuje pizzahut :-)
ale powiem szczerze ze w telepizza to strasznie nie dobra jadlem :-(
Gdy onegdaj zaciagnelam ropucha po raz pierwszy do PH, zapieral sie tylnymi odnozami ile sie dalo, ale nic z tego, wyladowal w koncu w tym swietokradzkim miejscu.;-) Dla zasady pomarudzil, ze co to ma byc, to pizza nie jest, tylko placek jakis itp. itd., po paru godzinach postaral sie o bole zoladka, a przy okazji nastepnej wizyty w Polsce z dzielnie ukrywanym zapalem pognal do Pizza Hut ponownie.:D Do tej pory zaliczyl ich trzy (Krakow, Wroclaw i Poznan).;-)
Haha, fajne :)

Telepizza tylko w Radomiu mój drogi :D
ja to nie lubie pizzaa hut...ale tele pizza to moja ulubiona tylko ze mmowie o warszawskiej9
IWONA, DO ZOBACZENIA W SAMOLOCIE EHEHEH...A JESLI ZATRZYMASZ SIE NA TROCHE W WAWIE TO ZAPRASZAM NA PIZZE
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia