a ja znowu o TłUMACZENIE proszę.... :)

Temat przeniesiony do archwium.
Ti sposerò perché
mi sai comprendere
e nessuno lo sa fare come te
ti sposerò perché
hai del carattere
quando parli della vita insieme a me
e poi mi attiri sai da far paura
fra il bianco e il nero dell'abbronzatura
ti sposerò perché
ti piace ridere
e sei mezza matta proprio come me
c'è in comune fra di noi c'è più di una cosa
ti sposerò perché
per esempio so che del pallone sei tifosa
ti sposerò perché
non mi chiedi mai il giorno che sarai mia sposa
e poi
e poi perché io so già che
se litighiamo io e te
non stiamo mai più di un minuto
col cuore arrabbiato
Ti sposerò perché
ami viaggiare e poi
stare in mezzo alla gente quando vuoi
e sei di compagnia
si vede subito, tant'è vero
che il mio cane ti ha già preso in simpatia
sono straconvinto che sarà una cosa giusta
ti sposerò perché
sei un pò testarda si, ma quel che conta onesta
ti sposerò perché
per un tipo come tu sembri fatta apposta
e poi
epoi perché se chiedo a te
fiducia e un pò di libertà
non dici no anche per questo
vorrei sposarti presto
ti sposerò perciò
ci puoi scommettere
quando un giorno quando io ti troverò
nie wiem czy dobrze rozszyfrowałam to....
ożenie się z tobą bo potrafisz mnie zrozumieć i nikt nie umie robic tego tak jak ty ożenię się z tobą bo masz charakter kiedy mówisz o zyciu razem ze mną pociagasz mnie, wiesz, że aż się boję...pomiedzy bielą a czernia opalenizna (?)

ożenię się z tobą bo lubisz sie śmiać jesteś w połowie szalona zupełnie jak ja mamy ze sobą coś wspólnego więcej niż jedną rzecz ożenię się z tobą, ponieważ
na przykład wiem że masz fioła(bzika) na punkcie futbolu ożenię się z Tobą ponieważ nie pytasz mnie nigdy o dzień w którym zostaniesz moją żona i właśnie dlatego wiem juz że jesli ja i ty kłócimy się nie obrażamy się dłużej niż na minutę. z zagniewanym sercem. Ożenię się z tobą bo kochasz podróżowac zostawać pośród ludzi.kiedy chcesz jesteś towarzyska zauważa się to natychmiast, to wszystko prawda że mój pies już poczuł do ciebie sympatię... jestem bardziej niz pewien będzie rzecza właściwą ożenić się z tobą jestes trochę uparta, tak
lecz to, co sie liczy - uczciwa ożenię się z tobą bo dla takiego kogoś jak ja
wydajesz się w sam raz i własnie dlatego jesli proszę cię o zaufanie i trochę olności nie mówisz "nie" i także dlatego chciałbym ożenic się z toba szybko szybko...
Dlatego ożenię się z Tobą możesz byc tego pewna kiedy któregos dnia znajdę cię...
Arabeska, widzę, że jesteś tu na Forum od 2 dni, witamy!
Po prawej stronie jest 'wyszukiwarka', jak będziesz coś potrzebować, to wpisz tytuł, wykonawcę, albo jakieś kluczowe słowo, bo być może, że już jest gotowe to, co szukasz.
Pozdrawiam. (jak chcesz wiedzieć kto ja jestem, to kliknij w mój czerwony nick).
:)*
dziękuję bardzo.. faktycznie od niedawna tu jestem i nie bardzo wiedzialam co gdzie i jak... dziękuję za radę, pozdrawiam!

« 

Kultura i obyczaje

»

Solo italiano