Życzenia świąteczne dla wszystkich!

Temat przeniesiony do archwium.
Moi Mili, z okazji zbliżającej się Wielkanocy chciałabym życzyć wszystkim fioletowym forumowiczom zdrowych, spokojnych świąt spędzonych w miłym rodzinnym gronie, mokrego dyngusa, smacznego jajka. Wszytskiego co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń:):)

Buon Pasqua! (nie wiem czy dobrze napisałam, jeszcze nie doszłam do tego poziomu:)

Pozdrowionka
Beetsabee
Dziękuję (fioletowy chyba już jestem;)
i nawzajem Tobie i Wszystkim forumowiczkom i forumowiczom
Wesołych / Spokojnych Świąt i rodzinnej atmosfery
życzymy
corsair
ja też życzę wszystkim tutaj wszystkiego naj naj naj... a szczególnie jednej osobie stąd takie wyjątkowe życzenia ;)
I ja też dziękuję i też życzę Wszystkim Wesołego Alleluja i mokrego Dyngusa (byle nie z nieba ;)
Wszystkim forumowiczom,życzę rodzinnych ŚWIĄT WIELKANOCNYCH,szczęścia,zdrowia i miłości,oczywiście smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.
Wszystkim forumowiczom życzę pięknych,zdrowych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i mokrego Dyngusa (ale nie za bardzo mokrego). Wesołych Świąt :)
Tez wszystkim zycze wesolych i pogodnych swiat.
Tanta pace e serenità a tutti voi...BUONA PASQUA da Ania:-*
Wiedziałam, wiedziałam, że gdzieś popełniłam błąd:)
Sołych!
Dla wszystkich
Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajšczek uœmiechnięty - przyniósł wreszcie te prezenty!
Przylaczam sie do zyczen, dla Wszystkich wszystkiego najlepszego
elami (Barpolska)
Ja rowniez dziekuje bardzo ...WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH..dla wszystkich.
romantyczne zyczenia wielkanocne prosto z Wenecji!!!
zdrowych i pełnych autentycznej radości świąt,
bądźcie szczęśliwi :)
chiara
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia