rahma 24 Maj 2007, 13:04 odpowiedz
z innej beczki-mnie nurtuje co innego.Sporadycznie czytam to forum (i dosyć wybiórczo) i zauważyłam rzecz niezmiernie niepokojącą.Pewne osoby wypisują tutaj szczegóły ze swojego prywatnego życia (praca,relacje z partnerami,plany na przyszłość etc) i jak zdążyłam zauważyć w dosyć 'podejrzanych " godzinach (wczesny ranek )i porach (święta).Zastanawiam się czy to forum nie skupia osób,które są (niestety) bardzo samotne, mają zaburzone relacje z innymi osobami w realu,są niezmiernie nieśmiałe lub usiłuja kompensować sobie życiowe niepowodzenia poprzez budowanie silnej internetowej "postaci".Myślę że osoba w miarę normalnie funkcjonująca nie będzie prowadzić W NECIE jakiś dysput (przykładowo) o postępach swojego partnera w nauce j polskiego,zdrowiu własnego dziecka,relacji z teściami,postępach w pracy,wakacjach itd asni żadnych innych ,mających charakter koleżeńskich pogaduszek bo ..to wszytsko ma w realu.Napisałam to, bo może,chodz to malo prawdopodobne,moj post kimś w małym chodziaż stopniu "potrząśnie".pozdrawiam.
Myślę że osoba w miarę normalnie funkcjonująca nie będzie prowadzić W NECIE jakiś dysput (przykładowo) o postępach swojego partnera w nauce j polskiego,zdrowiu własnego dziecka,relacji z teściami,postępach w pracy,wakacjach itd asni żadnych innych ,mających charakter koleżeńskich pogaduszek bo ..to wszytsko ma w realu.
a w powyzszym tekscie przeszlas sama siebie!!!
jak mozna pisac,ze osoby opisujace wlasne doswiadczenia,wrazenia,plany to osoby zle funkcjonujace???
jak narazie ta zle funkcjonujaca jestes Ty ,droga Rahmo,ktora tego nie robi,ktora z ludzmi w sposob normalny nie potrafi pisac,... mozna sobie o Tobie pomyslec,ze nie jestes w stanie nawiazac z nikim znajomosci czyli najprawdopodobniej jestes zgorzknialy,niesympatyczny ,oschly babsztyl!!!
czyz nie mam racji droga pani psycholog??tak bardzo starasz sie analizowac wiekszosc z tutejszych bywalcow, a nie pomyslalas,ze moze to jestes Ty ,ta z problemami,kompleksami itd???
WSPOLCZUJE