cześć.interesuje mnie bardzo jak wam się żyje(tym którzy mieszkają,bądz pracują ) we Włoszech. jeśli chcieli byście się podzielić swoimi doświadczeniami ,będę bardzio wdzięczna ,ponieważ ja bardzo boję się zmian ,nowych miejc a co za tym idzie "nowego zycia z dala od wszystkich"...pytam dlatego ,że co innego jest wyjechać sobie na wakacje do Włoch ,gdzie jadę bez zmartwień,że napotkam jakieś problemy bo moim celem jest np: wypoczynek ,za który płacę i "żądam" ,tak bylo niedawno,jednak mam teraz trochę inne plany ,być może wyjadę tam na zawsze i niewiem co mnie czeka.Chciałabym wiedzieć szczególnie od kobietek,które są zamężne ,bądz mieszkają tam z swoią połówką "włoską",jak wygląda życie na codzień,co z pracą ?,czy łatwo ją dostać?,jakie trudności mozna napotkać i jacy są włosi ogólnie na codzień,bo ja tylko spotykałam się z ogromną życzliwością (ale tak jak wspomniałam wcześniej,to chyba dlatego że za ową zyczliwość musiałam płacić).proszę piszcie a ja z miłą chęcią poczytam,naprawdę chciałabym wiedzieć ,spojrzeć na to z waszej strony i podjąć odpowiednią decyzję w niedalekiej przyszłości.Teraz muszę wyjść na dwie godzinki,ale piszcie ,jak wrócę poczytam,napewno mi się to przyda,pozdrawiam pa