pizza czy pasta?

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
Inf, dlaczego totalnej naiwności?
info a co ci do tego ze mi pokazala twoja fote??nic specjalnego i tak nie zobaczylam wiec nie masz co robic z tego szumu.lepiej sie zajmij szukaniem nastepnych artykulow niepasujacych trescia do tematu bo tylko to zdaje sie potrafisz.
dzieki kappala;))
hahaha ;-)) ze śmiechu wypadł mi z buzi cały pęczek makaronu z fasolką hahaha...Regina ale Ci się dobrze języczek wyostrzył ...Masz teraz spostrzeżenia i teksty jak za dwoje ;-)) Jeszcze raz gratuluje!!

a co do naiwności wg Inf-a...bez urazy ale My to chyba wszystkie jesteśmy naiwne, że się w ogóle zadajemy z chłopami mając nadzieję, że będą to kiedyś swobodnie i bezboleśnie myślące istoty.. ;-)

P.S są wyjątki...i kto wyjątek ten wie ;-))
Pozdr*
ale ja Ci pokazałam jego zdjęcie? nie przypominam sobie...
Szanowny Panie, dziękuję za wzięcie udziału w eksperymencie ;-))
*Szanowne
regina_delle_farfalle nawet pożartowa nie mogę;))
Agato ależ Ci wieże przecież nawet mojego zdjęcia nie masz ;-))
regina_delle_farfalle całkowicie się z Tobą nie zgadzam, info to jedna z najlepiej tłumaczacych osób na tym forum.
marghe widze ze ty znow makaron wcinasz:)))ja dzis wmusilam w siebie rurki bo stal nade mna jak pies stroz!ale z jakim sosem to nie potrafie okreslic-widac jak sie znam na kuchni wloskiej:)))
mowisz ze jezyczek mi sie wyostrzyl??no coz...jak jestem skazana przebywanie z istota ktorej myslenie przychodzi w sposob bolesny jk to okreslilas a nie pomylilas sie wcale a wcale to mi sie gadane wyostrzylo:))baci bella
heheeh..McDonald's będzie sprzedawał we Włoszech regionalne hamburgery.
Nowe produkty mają w całości składać się z wyprodukowanej w Italii żywności. Swoimi kolorami hamburgery mają przypominać natomiast włoską flagę.... http://www.sfora.biz/Hamburgery-prosto-z-wloskiej-kuchni-a16805 w srodku karczochy i suszony boczek?..u nas to mozeby schodzily bialo czerwone hamburgery na meczach kadry narodowej.. latwo przyzrzadzic z jednej strony lekko sciety czyli czerwony z drugiej polukrowany na bialo lukrem jak paczek... fuj..:D
Zdecydowanie pasta :-)
>Nowe produkty mają w całości składać się z wyprodukowanej w Italii
>żywności.Swoimi kolorami hamburgery mają przypominać natomiast włoską
>flagę....
Kolor biały będzie zaprezentować mozzarella z polskiego mleka :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa