PODROZE

Temat przeniesiony do archwium.
Hej mieszkam w Bolonii i szukam chetnych na zwiedzanie Wloch w soboty i niedziele.Widzialam juz troszke ale coraz to czytam o nowych miejscach,jezeli macie ochote to piszcie g-g 6881535
hej,jestem chetna jak najbardziej!nie mam niestety gg, moj mail [email] w okolicach verony7jezioro garda
moze i ja??
mastro masz linka od swojej wspólniczki:
http://ogloszenia.pxe.pl/oferta-/3658/TANCERKI-NA.html
czy wycieczki maja byc piesze?:)
Boze,inf dziecko ,prosze, nie mam sily dzis.Ja w przeciwienstwie do was nie szufladkuje ludzi.Na mnie tez postawiliscie krzyzyk.Wiecie gdzie to mam.Jestem Bogus szczesliwy.Pozdrawiam
No to super
Ok napisze Ci maila z propozycjami! musze napisac ze od stycznie bardzo duzo jezdzilam ale moja towarzyszka wycieczek postanowila wrocic do Polski wiec troche mi brak tych wyjazdow.Ja podaje mojego [email] jezeli ty masz propozycje tez pisz
ewik76 uważaj na naszego trolusia mastro. Pozdrawiam
Inf ,a ja zlozylem bron.
prowokujecie, prowokujecie , a dla mnie to woda na mlyn:D
A już myslałam, ze zrobiłeś mały postęp, bo zlikwidowałeś ten wpis o sobie i o miejscu gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę. Dzentelmen jednak zna słowo "przepraszam".
mastro lindo 1 Lis 2007, 17:26 odpowiedz
a ja , z mila checia anca.smile bym z toba pogadal. moje gg1[tel]
Inf,czy ty wybierasz mi takze znajomych?Prosze ,ida swieta ,nie chce mi sie dyskutowac.A czy wiesz ,ze u eskimosow nie byl bys dyskryminowany?
Ewo, tak sie tu zaczynaja i koncza podroze.Wszystko tylko nie na temat.
Powiem wam jedno, sam sie sobie dziwie,ale was lubie .Chyba juz calkiem zglupialem.Do czego to doszlo.:)))
Bo my sie lubimy nawzajem i nasze pozytywne fluidy dotarly i do ciebie? Brakuje Kasi z Milano..
mastro lindo,chce cos zauwazyc ale bez urazy,nie musiales podawac swego nr.gg w sposob tak ostentacyjny ,na forum,ona tyle razy umieszczala swoje gg na roznych forach i za wycieraczkami samochodow na milionach parkingow,ze jak ktos chce to ja znajdzie,bez ostentacyjnosci.To nie jest rasizm..To co ona uprawia to pewien rodzaj niewolnictwa..jak jeden czlowiek moze wykorzystywac drugiego czlowieka..
Temat przeniesiony do archwium.