super fragmencik inf. 3 Paź 2006, 09:03 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
Nie wiem, co Ci sie ostatnio stalo, ale skoro tak z dnia na dzien chcesz zerwac kontatky to przynajmniej podaj ku temu powod.Powod jest jeden .Moj 100% blad .Na podstawie tego ze mi powiedzialas ze cie tacy ludzie jak ja fascynuja i na podstawie tego ze sie martwisz stworzylem sobie mala nadzieje. ale wczoraj gdy powiedzialas ze wprowadzilas sie z kims to mnie przeszyl mnie bol. Ta sprawa w toku zostanie za 2 miesiace rozpatrzona pozytywnie. Jestem zbyt slaby by walczyc z czarem ktorym kiedys nie mialem problemow wygrac. Jeszcze jest jeden powod taki ze przynosze pecha bo wszystko co mowie sie sprawdza a tobie nie zycze tego. niech chociaz raz nie spelni sie moje proroctwo. duzo szczescia zyciu))))
BeaI (gość) 3 Paź 2006, 11:10 odpowiedz Zgłoś wpis do usunięcia
wysłano z: *.resetnet.pl
Nie wiem, co Ci sie ostatnio stalo, ale skoro tak z dnia na dzien chcesz zerwac kontatky to przynajmniej podaj ku temu powod.Powod jest jeden .Moj 100% blad .Na podstawie tego ze mi powiedzialas ze cie tacy ludzie jak ja fascynuja i na podstawie tego ze sie martwisz stworzylem sobie mala nadzieje. ale wczoraj gdy powiedzialas ze wprowadzilas sie z kims to mnie przeszyl mnie bol. Ta sprawa w toku zostanie za 2 miesiace rozpatrzona pozytywnie. Jestem zbyt slaby by walczyc z czarem ktorym kiedys nie mialem problemow wygrac. Jeszcze jest jeden powod taki ze przynosze pecha bo wszystko co mowie sie sprawdza a tobie nie zycze tego. niech chociaz raz nie spelni sie moje proroctwo. duzo szczescia zyciu))))
Nie wiem jakie ludzkie dramaty rozgrywają się między Wami, ale szkoda, że piszecie do siebie w taki zimny sposób.
inf, za Twoja radą, chociaż nieskierowaną do mnie, weszłam na kilka forum, gdzie wypowiadano sie o Polkach ( nie miaałam nawet pojęcia, ze takie cos istnieje!!!) i jak na razie nie znalazłam tam nic strasznego. Widzę sporo fascynacji naszymi kobitkami i podkreślanie różnic z kobietami latynoskimi.Są i komentarze, które otwierają nóż w kieszeni, ale każdy ma prawo do własnych sądów. Tak jak i my osądzamy w tym poście latynosów.Myślę, że to wszystko jest bardzo subiektywne i zależne od własnych doświadczeń wyniesionych z życia.I myślę, ze nie ma sposobów na Polki czy inne narodowosći, sztuka uwodzenia czy chęć nawiązania kontaktów, oraz forma, w jakie sie to robi, zależy tylko od osobnika i jego kultury.