Walentynki w Rzymie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, wiem, że do walentynek jeszcze daleko, ale kupiłam juz bilety do Rzymu na luty i jestem ciekawa czy w walentynki są jakieś otwarte imprezy w Rzymie? Może są jakieś koncerty albo coś takiego? Szukałam w google, ale znalazłam tylko imprezy w restauracjach. Będę wdzięczna za pomoc w szukaniu.
Moze jeszcze za wczesnie na info. Tak czy inaczej, to swieto komeryjne i najwiecej zarabiaja na nim lokale i sklepy.
..czy w Valentynki są jakieś otwarte imprezy w Rzymie ....Zapewne papiez bedzie blogoslawil na otwartym powietrzu zakochane pary i kropil woda swiecona..Warto udac sie do niego z czystym sercem wyznajac na spowiedzi swietej wszelkie grzechy jakie sie popelnilo ,spowiedz w jezyku wloskim tez ma swoj urok mozliwosc przecwiczenia jezyka wloskiego to raz a i zwiedzenie kosciolka w poszukiwaniu spowiednika to dwa.
Niewatpliwie padnie pytanie czy sie uprawiolo seks przedmalzenski i czy sie zaluje za POPELNINE GRZECHY I WYRZADZONE KRZYWDY INNYM BRACIOM I SIOSTROM Z tym pytaniem trzeba sie liczyc,ksieza sa tym bardzo zainteresowani,niewatpliwie prowadza jakas statystyke :D
Właśnie na msze to cholera nie zdążę :/ Nie...do spowiedzi to nie pójdę, bo co ja będę żałowac seksu przedmałżeńskiego, a później znowu by się trzeba było wyspowiadać z tego samego..to nie wypada :D Jakbyście słyszały o czymś ciekawym z okazji walentynek do dajcie znać :)
:D..dobrego walentykowania...
A tego będzie potrzebny RACHUNEK SUMIENIA:D
Temat przeniesiony do archwium.

»

Solo italiano