mentalnosc Wlocha

Temat przeniesiony do archwium.
Pytam doswiadczone kobiety jaki jest typowy Italiano (zachowanie w stosunkach rodzinnych, intymnych partnerskich) i jakie sa roznice kulturowe jesli porownac Italiano z innym mezczyzna
oh w STOSUNKACH kazdego typu napewno jest dobry..eheh
jesli wypowiadasz taki poglad skomentuj skonkretyzuj swoja wypowiedz jest dwuznaczna
poczytaj sobie forum...
jest wiele opowiesci o wlochach czasami bardzo intymnych...

a moze raczej powinnas owego wlocha sama poznac?( bo skoro zadajesz takie pytanie to jakis na horyzoncie jest)wtedy bedziesz wiedziec jaki on jest, w stosunkach miedzyludzkich:) w stosunkach rodzinnych:) i w stosunkach w cieplym lozeczku:)( albo i nie w lozeczku) :D

pozdrawiam
Z Twojej wypowiedzi wynika ze znasz i to tuto a odnosnie mojej osoby szanuje roznosc kultur a oraz spostrzezenia innych osob

wynacz mi tera prostolinijnosc i troszke bezczelnosci ale nie lubie wulgarnych osob o wulgarnym ironicznym sposobie bycia
temat trakuje powaznie i z cala powaga do rzeczy powaznych lepiej nie wypowiadac sie pusto i wulgarnie
Z Twojej wypowiedzi wynika ze znasz i to tuto a odnosnie mojej osoby szanuje roznosc kultur oraz spostrzezenia innych osob

wybacz mi teraz prostolinijnosc i troszke bezczelnosci ale nie lubie wulgarnych osob o wulgarnym ironicznym sposobie bycia
temat trakuje powaznie i z cala powaga do rzeczy powaznych lepiej nie wypowiadac sie pusto i wulgarnie
Aragosta, wybacz mi prostolinijność, ale jeżeli po twoim pytaniu oczekiwałaś na poważne odpowiedzi, to z równym skutkiem mogłabyś wyjść na ulicę z przyklejoną do czoła zużytą podpaską i szukać interlokutora na tematy egzystencjalne.
a czy ja jestem wulgarna?:)
:)

Ti chiedo scusa jesli Cie czyms urazilam...
w dzisiejszym swiecie istnieja powazni i niepowazni a tych ostatnich jest chyba wiecej i nazywaja sie mato

odnosnie Twojej odpoiedzi nie dziwi mnie bo na tym forum jest mase podobnych osob ktore rozmydlaja tematy
Aha, czyli nic nie zrozumiałaś, buonanotte.
Krotko mowiac sa rozni, kwadratowi i podluzni. Myslisz, ze sa robieni w mennicy panstwowej?
Ja tam zwykły Polak jestem, ale się pooglądam dzisiaj, może mam wybitą próbę.;)
i w sumie nikt ci nie odpowiedzial; z teko co widze wokol oraz wlasnego doswiadczenia sa rozni. Np. moi rowiesinicy, to dzieci (ponad 30 lat), ktorzy jako mezowie juz zachowuja sie jak nastolatki, czyli wystaja pod kanjpami, ktorzy graja w gry komputerowe, ktorym trzeba wyprac, ugotowac, wyprasowac i wychowac dziecko. Slowo partnerstwo znaja ze slyszenia. Nastepnie istnieja tacy, ktorzy szanuja partnerke, ale generalnie sa duzo starsi. Mezczyzni we Wloszech dojrzewaja do powaznych zwiazkow znacznie pozniej niz ci w Polsce. To oczywiscie kwestia wychowania.
Wiesz jestes inteligentna osoba i takich odpowiedzi oczekiwalam. Ja tez mieszkam we Wloszech jest mi ciezko bo nie jestem w stanie zaakceptowac wielu sytuacji i zachowan ludzi sa dla mnie jako dla osoby wrazliwej, mocno stapajacej po ziemi iracjonalne
stad tez moje pytanie pokierowane chcia porownania moich obserwacji z wypowiedziami doswiadczonych osob ( nie wiem czy zachowania zaobserwowane sa standardowe czy tez stanowia wyjatek od zasady
standard
czy moglabys jeli oczywiscie uznasz to za stosowne podac mi jakis email do Ciebie nie chcialabym tak publicznie pisac bo spotyka sie to z drwina niedojzalych osob
Czy mi się tylko wydaje, czy stąd na prawdę poznikały wpisy???
[email]
Mua-mua czy moge skozystac z Twojego maila (wyczytalam ze kolega nazwal Cie megamozgiem :) )A kogos takiego szukam
sbaglio poznikaly! :D..admin wycina wpisy osob zbanowanych,ktore pisza codziennie pod nowymi nickami
Dzięki:) zaczęłam myśleć, że mam omamy:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Brak wkładu własnego