Emanuele e Sanremo

Temat przeniesiony do archwium.
Si vantano tanto del Festival della Canzone Italiana...selezionano ed escludono tanti artisti e poi fanno cantare lui???????????? una sola parola: RIDICOLI!!!!
Strip-tease natomiast Cie nie zdziwil?
Na codzień naoglądam się w tv tyle golizny ,ze jakoś ten fakt umknął mej uwadze :P
Ehhhh,tira di piu' un pelo di topa che un carro di buoi..........
Mnie nie umknal: ostatnie Sanremo w calosci ogladalam w Polsce 20 lat temu. Fakt ten / golizny na estradzie / odnotowaly dzienniki tv, wiec zostalam poinformowana. Slusznie: jak moglabym zyc nie wiedzac o takim wydarzeniu?
Moim zdaniem festiwalu nie nalezy krytykowac: nalezy go NIE ogladac. Dopoki miliony ludzi beda go oglada, nic sie nie zmieni.
Tak, jak festiwalu eurowizji, grandych fratellów i TVN24.
Niech dziadostwo umrze śmiercią naturalną.
>Moim zdaniem festiwalu nie nalezy krytykowac: nalezy go NIE ogladac.
Festiwalu NIE oglądałam(nie dałam rady przez to przebrnąć )i nie rozumiem dlaczego NIE powinnam krytykować wydarzenia , które nie przypadło mi do gustu.
wczoraj cala Polska ogladala przed tv set wsapaniala forme Adama Malysza w Vancouver..a w Itali na prozno mozna bylo szukac po kanalch biezacej relacji z duzej skoczni narciarskiej..San Remo to cos wazniejszego z piosenkami o ktorych zamiesiac wszyscy zapomna..Sam widok sniegu pewnie wywwoluje u Wlochow gesia skorke...hehe ich rodak byl 27nazywa sie Colorado Sebastian..he slyszeliscie o nim we wloskiej Tv? ..eee.. chyba slabo...he
witaj siostro!:D ja tez nie ogladam San Remo..raz kiedys probowalam i zobaczylam, ze to taki SZAJS ,ze glowa mala..moze to dobre dla 16 latek..ale nie dla normalnych ludzi..festiwal obludy , na scenie można było znaleźć wszystko z wyjątkiem muzyk..Dali by ta kase co wydaja na Festiwal dla biednych i glodnych!..albo na schroniska dla bezdomnych zwierzat....Naga tancerka ubrana w gitarę, striptiz na scenie i bunt widzów - to wszystko przyniósł zakończony właśnie 60. festiwal piosenki włoskiej w San Remo. Mimo muzycznej klapy, transmisje oglądało każdego wieczoru co najmniej 10 milionów widzów. I nie przeszkodziły w tym nawet Igrzyska Olimpijskie w Vancouver."..no tacy sa Wlosi wlasnie tacy...widzieliscie sami!
W tym roku sięgnął dna,przebił je i zanurzył się w g_ _ __ e !
Festiwal oczywiście.
No i w gównie oczywiście się zanurzył, żeby nie było niedomówień.;))
Invece il primo classificato è un coglione che viene da una specie di "You can dance".
La televisione danneggia il cervello, ma potrebbe succedere ovunque, anche in Polonia.
Certo.
W Polsce Sanremo ogladalam. Pamietam, ze byly 2 razy po 50 minut chyba: same piosenki plus tlumaczenie tresci. Kiedy obejrzalam po raz pierwszy i ostatni wersje wloska / pol wieczoru chyba /, doznalam szoku i od tej pory nie ogladam. Tracenie kilku wieczorow na kilka marnych piosenek to nie na moje nerwy. Podobnie sie ma moj stosunek do sobotnich programow na raiuno: nie trawie. Niezaleznie od tego, kto jest prowadzacym.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia