Włoska melodyjka - bardzo popularna

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Otóż mój problem jest dość trywialny, a mianowicie poszukuję znanej na całej świecie włoskiej "melodyjki", która często pojawia się we "włoskich" reklamach (np takich o włoskiej kuchni emitowanych w polskiej tv). Wszyscy ją tutaj znacie ;) to jest jakby granie na jednej strunie "nana nana na na na nana nana nananana...". Czy ktoś może wie co to za utwór jest dokładnie? ;D
.... nana nana nananana?..a wiesz ze nie znam..pelno reklam w mojej wloskiej tv ale tego nie znam ! moze sie przyczaisz zlapiesz moment z reklama i nagrasz sobie na dyktafon/telefon i mozesz ustawic jako dzwonek w komorce
Jak się nie zna melodii to żadne "nananana" za dużo nie powie. Pisząc 'włoska tv' miałem na myśli wszystkie reklamy/filmy/filmiki związane z Włochami. Na pewno ją znasz.
A'propos; nie szukam dzwonka do komórki.
sorry....
Nagraj na telefon czy na cokolwiek i wrzuć do internetu, może ktoś skojarzy :)
a nie chodzi Ci czasem o hymn wlocha ;D ,w taki sposob nikt Ci napewno nie pomoze ;) slynnych wloskich melodyjek jest sporo ;D
Chcialam napisac Wloch (nie wlocha) ;)
na na nananana nanana jedyne co mi przyszlo do glowy to to : ;)
oczywiscie jest 350 tysiecy wersji

pozdrawiam
o tak! dokładnie o to mi chodziło! ;) dziękuję bardzo serdecznie - nie będę musiał już biec do telewizora z komórką kiedy będą to puszczać żeby nagrać ;P
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie