Ale o czym ty mowisz??
Jakie cazzate???
Jakie 2 posty wyslane przez jedna osobe w ciagu 20 minut????
Czy wedlug Ciebie robilabym takie glupoty? zastanow sie troche... to nie boli...
Ja znam sytuacje, nawet wiecej niz troche. KAzdy wypowiada sie majac na uwadze wlasne obserwacje. Kim ty w ogole jestes zeby czepiac sie ludzi. Dziewczyna chciala dowiedziec sie na temat studiow, to co mam zrobic? Napisac jej zeby sie nie martwila, bo jest prosto, latwiej niz w Polsce i na pewno da sobie rade?? Zastanow sie troche czlowieku. Tu nie chodzi o to straszenie innych Polakow. Jak dla mnie to wszyscy studenci, ktorzy maja ochote moga sie zapoisac na studia we Wloszech, bo mnie to kompletnie nie obchodzi co kto zrobi ze swoim zyciem.
Ale nie mam ochoty aby pozniej ktos wypominal mi ze mowilam ze jest latwo a nie bylo. Bo nie jest latwo.
A najlepsze to te zajecia o ktorych pisales (zajecia dla studentow zagranicznych...hehehehe... Dobre sobie... Takie zajecia to mozesz znalezc tylko na tych Uniwersytetach, ktore sa rewelacyjnie przygotowane na przyjazd studentow Erasmus. Nikt nie bedzie traktowal Cie z przymruzeniem oka, bo biedny Polak przyjechal do Wloch zapisal sie na studia.
O Twoim prymitywnym stylu zycia oraz prostactwie swiadczy poddawanie pod krytyke tego na czym najwyrazniej sie nie z nasz.
Z uszanowaniem,
Kappala