studia na italianistyce

Temat przeniesiony do archwium.
ja tez zdaje w maju mature i bardzo chce isc na italianistykę. kiedy czytam te Wasze wypowiedzi to tak jak bym widzała siebie. sama do końca nie wiedziałam co mogę robic po tym kierunku ale juz moj umysł sie troche rozjasnił...dzieki, a ja myslalam ze to tylko ja mam takie nieziemskie pomysly co do studiów...bo nie znam jeszce włoskiego ale własnie bardzo chce sie go nauczyć...moze mierze zbyt wysoko ale muslalem o UW ale UJ, ale to sie jeszcze zobaczy...dzieki i pozdrawiam wszyskich przyszlych matuzystów.powodzenia!
ciao Kasieńka!ja też w tym roku zdaję maturkę :)) między innymi z włoskiego (nie myslę jednak o studiowaniu italianistyki)..zakochałam się w tym jezyku, kraju, kulturze..i dletego zaczęłam sie uczyć:)) naprawdę warto! piekny język! próbuj celować z marzeniami zawsze jak najwyżej i powodzenia w przyszłym roku :)
zycze powodzenia i ostrzegam zebys tylko przypadkiemnie probowala isc na ten kierunek do torunia bo to jest porazka.ale pewnie gdzie indziej jest dobrze.
Dalczego w Toruniu to porażka? Możesz jakoś umotywować Twoją opinię? Pozdrawiam!
tez mysle o UW i tez mysle ze to wysoko jak na mnie :P :P ale zobaczymy

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka