Czesc, Ja w ciagu roku chodzilam na kurs jezyka wloskiego do szloly jezykowej Lincoln na ul. Karmelickiej (Palac Pokutyńskich). Bylam zadowolona, zajecia z lektorem wloskim...rodowitym Wlochem i z Polką (z kazdym raz w tygodniu), duzo gramatyki, duzo slucha i bardzo duzo mowienia. wiem, ze organizuja tez 3 tygodniowe kursy wakacyjne stacjionarne ( zajecia 3 razy w tyg - pon, sr, pt po 3h czy jakos tak). kurs pierwszy juz sie zaczal od poczatku lipca ale jakos od 25 lipca zaczyna sie drugi. Sama sie zastanawiam na nim . Cena 399 zl. Dla studentow ktorzy kontunuuja nauke 10% znizki. Grupy w ciagu roku były nieliczne i do tego super atmosfera...naprawde polecam.
1,5 roku temu chodzilam tez do prywatnej szkoly na ul. Basztowej 1 - Italiano Facile....z tego co widzialam..Pan profesor ...bo zajecia prowadzi Pan profesor Wloch, ale juz po dluzzszym pobycie w Polsce , takze organizuje kursy wloskiego ..wakacyjne, ceny nie znam....ale szczerze to moze i ten kurs dobry dla poczatkujacych...ale jak mam byc szczera 9 bez urazy dla Pana profesora....1000 bardziej polecam Lincolna.