Ile kosztuje Zawadzka w 3 t. dla początkujących?

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam książki D.Zawadzkiej do nauki włoskiego w 3 tomach. Czy ktoś by mi mógł powiedzieć ile by kosztowały te 3 tomy w księgarni lub antykwariacie?
ostatnio widzialam na licytacji na allegro - cena doszla do około 150 złotych za 3 tomy...
hej !ja na allegro za 3 tomy z zielonym paskiem i 2 tomy czerwonym zapłaciłam 180 zł.Pozdrawiam
Witam

A ja swoje ksiązki sprzedałem tydzień temu za 50 zł a tu takie ceny
zrobiles blad.
ja z kolei jestem zdania ,ze takich ksiazek nie powinno sie sprzedawac lecz miec zawsze przy sobie ,w domku.to sa przeciez skarby.
pozdrawiam
Na ogół na allegro pierwsza część (czyli 3tomowa)idzie za ok 130zł...podobnie druga, choć 2tomowa...
witam poszukuje wszelkich informacji na temat życia we wloszech mam zamiar wyjechać do pracy.chcialabym wiedzieć gdzie sprawdzić agęcje ,ktora mnie zatrudnia i jakie sa koszty życia we wloszech.
Jest jeszcze: Celeste Zawadzka i Maria Madecka - Język włoski dla początkujących. Wydane w 1973r przez "Wiedza Powszechna". Wychodziło to w zeszytach, (ja mam zebrane i oprawione w książkę). Bardzo dobrze opracowane, z tekstami, z ćwiczeniami, kluczem do ćwiczeń,z gramatyką, słownikiczkiem włosko-polskim i polsko-włoskim. Razem 680 stron.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa