książka do nauki polskiego ( po włosku)

Temat przeniesiony do archwium.
hejka - proszę o pomoc - czy zna ktoś książkę napisaną w języku włoskim do nauki języka polskiego - bardzo mi na tym zależy - pozdrawiam serdecznie ciao
Ksiazka pod tytulem "Impariamo il polacco" Autorzy to: Barbara Bartnicka, Maria Di Salvo, Wojciech Jekiel, Marian Jurkowki, Danuta Wasilewska, Krzysztof Wroclawski
To jedyna pozycja jaka znalazlam w Polsce (nie wiem jak jest z takimi podrecznikami we Wloszech, nie szukalam bo znalazlam ten jeszcze bedac w Polsce)
Jak chcialabys wiedziec cos wiecej napisz
[gg]
Pozdrawiam
dzięki Ci bardzo - szukałam jeszcze wczoraj wieczorkiem w internecie i właśnie znalazłam te pozycję :-) a dziś w księgarni dowiedziałam się, że mogą ją sprowadzić :-))) aaaaaaaaaaaaaaaaaa - fajowo :-) dzięki serdeczne - również pozdrawiam ciao ciao
Wiecie ile kosztuje ta książka i czy jest do niej cd?
ostatnio zamawiałam sobie tę książke w księgarni w Bydgoszczy ( ale muszą ą sprowadzić z Grudziądza) i kosztuje ona ok 55 zl.. jeśli chciałabyś kupić w Internecie musiałabyś zapłacić troszku więcej ( dodatkowe opłaty za przesyłkę) ok 65. Z tego co sie orientuję nie ma do niej płyt - to są tylko 2 tomy

http://mix.pl/oscp/advanced_search_result.php?keywords=impariamo

pozdrawiam serdecznie
ciao
wlasnie dostalam ta ksiazke i nie za bardzo mi sie ona podoba, wydaje mi sie zbyt trudna jak dla poczatkujacych
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę