Książka "Bravissimo"

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, czy korzysta ktoś z książki "Bravissimo" autorstwa Katerin Katerinov i Marii Clotilde Boriosi Katerinov? Jest to kurs dla początkujących i średniozaawansowanych. Co sądzicie o tej książce?
Cześc!Ja uczylam się z tej ksiązki przez ponad 2 lata i musze przyznać ze jedyną rzecza która mi sie w niej podoba są fajne ćwiczenia ze słuchu to wszystko!Po za tym książka wydaje mi się nudna.Ale każdy ma prawo do włąsnego zdania.Pozdrawiam!
hej ja teZ sie z tej ksiayki uczylam! i uwazam ze nie jest taka bardzo nudna.. jest w niej duzo tekstow duzo cwiczen ze sluchu i duzo nowych slowek w kazdzm rozdziale.Nie wiem czy ktos z was mial kiedys do czynienia z ksiazka ''In italiano'' A.chiuchiu (czy jaskos tak) w kazym razie ksiazka byla nudna, malo kolorowa praktycznie sama gramatyka , bylo pare tekstow kulturoznawczych ...ale ogolnie ksiazka nie zachecala do nauki i meczylam sie z nia okropnie.... Jedyna wada '' bravissimo'' jak dla mnie jest jej cena 90zl.... ale co do reszty nie mam zastrzezen!pozdrawiam!
czy w polsce mozna ja kupic?
rak zapytaj w ksiegarniach jezykowych.... jesli studujesz mozesz dostac znizke
Z tego co ja wiem nie jest prosto dostać tą książke w Polsce.Można ją zamówic wchodząc na strone Ksiegarni Italicus w Krakowie.
myślę, że można ją dostać w każdej księgarni językowej - może nie od razu ale zamówić można przecież... uczę się z tej książki już drugi rok i jestem w mierę zadowolona, chociaż nie mam porównania z innymi książkami. jeśli ktoś zna lepsze podręczniki do nauki włoskiego niż "bravissimo", to bardzo proszę o tytuły/autorów. pozdrawiam serdecznie!
Ja rok uczyłam się z Bravissimo - książka OK, ale żadna rewelacja, teraz mam Progetto Italiano i jestem dużo bardziej zadowolona!
A kupiłam ją w księgarni językowej w Wawie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia