Chce nauczyć się wł.Jakie ksiażki proponujecie?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!

Chciałbym nauczyc sie włoskiego.Jestem po roku filologii klasycznej i tam dowiedziałem się, że włoski dla kogoś kto zna łacinę jest dość łatwy.Nie wiem czy to prawda. W każdym razie chciałbym nauczyć się włoskiego, bo to zawsze plus w CV, poza tym to ładny język.

ponieważ dopiero zaczynam chciałbym zapytać jakie książki proponujecie?Czy jest jakaś pozycja szczególnie godna uwagi?

Pozdrawiam
Krzysiek
dla początkujących

Podstawy włoskiego, z plikami dźwiękowymi. http://www.zapitalian.com/?gclid=CLD2w__l_IMCFTshQgodzzuFeg ...
www.wloski.ang.pl/dla_poczatkujacych_9551.html - 26 Mar 2006

Ile kosztuje Zawadzka w 3 t. dla początkujących?

Szukam książki D.Zawadzkiej do nauki włoskiego w 3 tomach. Czy ktoś by mi mógł powiedzieć ile by kosztowały te 3 tomy w księgarni lub antykwariacie? ...
www.wloski.ang.pl/Ile_kosztuje_Zawadzka_w3_t_dla_poczatkujacych_5409.html - 30 Paź 2005

Dla początkujących!!

Hejka! Szperajac dzisiaj w necie znalazlam fajna stronke : www.slowka.pl . Jesli ktos jest zainteresowany nauka slowek to moze sie przyda. Pozdrawia ...
www.wloski.ang.pl/Dla_poczatkujacych_4772.html - 3 Paź 2005

proszę pomóżcie bo jestem początkujący

Proszę o przetumaczenie Ciao amore mio sono nel letto e ti penso e mi manchi veramente tanti. Mi viene in mente quandu di mattina presto andavamo al ...
www.wloski.ang.pl/prosze_pomozcie_bo_jestem_poczatkujacy_3558.html - 6 Sie 2005

Włoski dla początkujących - jak zacząć?

Nie znam jeszcze włoskiego, ale chciałabym się nauczyć. Proszę o podanie adresów stron internetowych, z których można byloby nauczyć się włoskiego od ...
www.wloski.ang.pl/Wloski_dla_poczatkujacych_jak_zaczac_1900.html - 11 Kwi 2005

Apropos książek dla początkujących.

Uczę się włoskiego dopiero od paru miesięcy, z podręcznika Ciao!, oczywiście z części dla początkująch. I mam pytanie do was, do tych, którzy jak mnie ...
www.wloski.ang.pl/Apropos_ksiazek_dla_poczatkujacych_930.html - 29 Sty 2005

Materiały do nauki włoskiego dla początkujących

Co prawda już w zeszłym roku zaczęłam sie uczyć włoskiego ale dalej mój poziom przedstawia sie bardzo mizernie ;-( szukam materiałów do nauki włoskieg ...
www.wloski.ang.pl/Materialy_do_nauki_wloskiego_dla_poczatkujacych_315.html - 23 Lis 2004

»

Pomoc językowa - tłumaczenia