Bardzo prosze o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Amore mio stanotte mi è apparso un angelo in sogno e mi ha baciato dopo l'ho guardato bene e ho capito che eri tu ti amo amore mio

Il pensiero:dove sei, cosa fai, con chi sei gira in continuazione nella testa senza poter fermarlo. Cosa dovrei fare?
Prosze
w WOLNYM tłumaczeniu:
Kochana moja, dziś w nocy przyśnił mi się anioł, pocałował mnie, spojrzałem na niego i zrozumiałem, że to Ty,skarbie.
Myśl o tym, co teraz robisz, gdzie jesteś i z kim nie daje mi spokoju.
Co mam robić?
kochanie moje dzis w nocy pojawil mi sie aniol we snie i mnie pocalowal, pozniej sie mu przyjrzalem i zrozumialem, ze to bylas Ty, kocham Cie kochanie moje...

mysl: gdzie jestes, co robisz, z kim jestes tlucze mi sie po glowie i nie moze przestac, co powinienem zrobic?
Amore mio stanotte mi è apparso un angelo in sogno e mi ha baciato dopo l'ho guardato bene e ho capito che eri tu ti amo amore mio...kochanie, tej nocy pokazał mi się anioł i pocałował mnie, przyjrzałem mu się dobrze i zrozumiałem, że to byłaś ty, kocham cie moja kochana

Il pensiero:dove sei, cosa fai, con chi sei gira in continuazione nella testa senza poter fermarlo. Cosa dovrei fare....jedna myśl: gdzie jesteś, z kim jesteś , krąży mi bez ustanku po głowie, nie mogę jej zatrzymać. Co mam zrobić ?
''kochanie moje dzis w nocy ukazal mi sie aniol we snie i pocalowal mnie przyjzalam mu sie dobrze i zrozumialam ze to byles ty kochanie''

Mysl: gdzie jestes, co robisz, z kim jestes chodzi mi bez przerwy po glowie i nie moge jej powstrzymac.Co powinnnam zrobic?
o mammamia! ilu chętnych do tłumaczenia :DDD
no to czekamy co mu sie przysni dzisiaj hahaha!!!
Czesc wytlumaczcie mi prosze jeszcze raz dlaczego jest senza poter fermarlo a nie potere.juz kiedys o to pytalam nie wydrukowalam sobie odpowiedzi i jak zwykle co nie w glowie to w kosmosie czyli dla mnie rejony nieosiagalne.Bardzo prosze!Izka
wpisz w wyszukiwarkę: troncamento, znajdziesz wytłumaczenie
Temat przeniesiony do archwium.