materiały ??

Temat przeniesiony do archwium.
witam !! :):) . Mam dwie sprawy pierwsza : co myslicie o wloski w pigulce ?? no i druga czy znacie jakies strony www czy materialy udostepione w internecie ?? chodzi mi o gramtyke lub kursy . z góry dzienkuję :)
fajny programik, przyjemny ale tylko dla poczatkujacych...mnie to niezbyt lezy, nie chce byc zuchwala ale tam sa niestety same proste rzeczy, poza tym jak zrobisz zadanko raz to drugi raz juz sie nie chce do niego wracac...nudzi?moze wlasnie w tym problem :) tak na raz, dla kogos kto sie uczy-polecilabym :)
ja niestety zaluje 50zl ktore wydalam na pelna wersje...wlasciwie tata kupil a teraz lezy w szafce...
plusem tego programu jest mozliwosc nagrywania siebie w dialogu z druga osoba, albo samemu(czyli udajac 2 osoby) :) nie znam sie zreszta na programach, nie korzystalam, mozliwe ze wiekszosc posiada taka funkcje:)

co do neta: jak potrzebujesz zglebic jakis gramatyczny problemik to proponuje wpisywac w wyszukiwarke, zawsze sie cos ciekawego znajdzie...ja mam pojedyncze linki(w sumie z tej strony chyba)ale nie wiem czy podawac tutaj bo to sa jakies mini-zagadnienia, takie jakich akurat potrzebowalam, nie cale kursy...
http://e-jezyk.pl/wloski/nauka.php?inf=kursy

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia