czy mógli byście mi to przetłumaczyć

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 82
poprzednia |
Sei proprio Stupenda e marewigliosa,non tengo piu parole x Te
jestes naprawde wspaniala i cudowna , nie mam wiecej sluw dla ciebie
Słów
desmina o dio!!!
krotka lekcja ortografii.
słÓw nie słUw.
Wstyd przynosisz sobie i innym!
hahhaha bardzo sie tym przejmuje, mowie ci nie bede mogla spac przez ten plad, ktory popelnilam :P:P:P...czy ty nie uznajesz zadnych pomylek, literowek???? jestes naprawde taka doskonala?????...to wspolczuje , nudne musi byc takie zycie z tak czepialska osoba jak ty :P:P
a moj nick to desminAA :P:P
A teraz jesteś tu. Co tak przeskakujesz z tematu na temat ?
kto przeskakuje ?????
oj dziewczyno....2 lekcja.
błąd nie plad
Poprostu masz problemy z ortografią,więc dobrze ci radzę- najpierw porządnie szlifuj ortografię polską a potem języki;/
Jak kto 53
a kto to jest 53 ????? :):)
Czyżbym ci sie czyms narazila? :(
;/;/;/;/;/ a jakie znasz języki
To do inf.
Tak do mnie niczym. A więc nie jestes 53. to zostawiam cie w spokoju
sadze ze ona tj. ;/;/;/;/;/ ...nie zna zadnych jezykow a jedyne co potrafi najlepiej to czepiac sie innych i ich krytykowac...hahahaha
;/;/;/;/;/ twoje rady to ja mam gdzies!! a to czego bede sie uczyla zalezy odemnie a nie od ciebie :P:P...a jak chodzi o gramatyke polska to mi to zwisa czy pisze z bledami czy nie ...widze ze ty chyba nie mialas czestej stycznosci z komputerem i klawiatura, bo jak bys taka stycznosc miala to bys wiedziala ze piszac szybko na klawiaturze czesto pojawiaja sie bledy i literowki :P:P:P:P
Oj, jak to dobrze, bo Cinquantatre juz sie przestraszyła, ze to do niej...
A to byłam ja - Cinquantadue - jej młodsza siostra hahaha!

Tak nawiasem mówiąc,to... robienie błędów ortograficznych to jest naprawde wstyd..
I uzytkownikowi o nicku desminaa na pewno tez jest wstyd, dlatego stara sie to pokryc śmiechem, bo nic innego jej nie pozostaje. Nie pierwszy raz sie na tym forum skompromitowała...
Jedyne czego jej zazdroszczę to niesamowity tupet.
desminaa;/ znam.Jak ktos jest inteligentny to zna,ale nie martw sie...zalatw sobie jakiegos dobrego korepetytora,to ci pomoze.Bo jak ktos nie zna ortografii to tym bardziej innego jezyka obcego.
tak naprawde bardzo sie tym przejelam , jutro poszukam korepetytora , o kurcze chyba to bedzie trudne bo jest swieto i jest wolne ..ale zrobie to najszybciej jak sie da ....a to ze wy jestescie takie ponuraki i nie wiecie co to znaczy smiech i poczucie humoru to wspolczuje...a bledy jakie robie nie obchodza mnie wcale...
;/;/;/;/;/...to jestem chyba jakims wyjatkiem bo nauka jezykow idze mi calkiem niezle mimo tego ze nie znam ortografii :P:P:P
Cinquantatre nie wiedzialam ze masz siostre ????? na forum, bo ktos sie podszywa i udaje twoja siostre :(:(:(:
desminaa hahahahaha jestes głupsza niz sie wszystkim zdaje hahahahaha
cinquantadue skoro tak twierdzisz
>Nie pierwszy raz sie na tym forum skompromitowała...<
prosze uzasadnij twoja wypowiedz, podaj przyklady ...skoro to sie zdarzalo tak czesto to napewno znajdziesz ich bez liku i bez problemu ...

a ty nie masz nawet weny na grosz, nie stac cie nawet na wymyslenie swojego orginlnego nicka, tylko podbierenie komus pomyslow :P:P
hahahahahahaha tak sie wydaje tylko glupim twojego pokroju , wiec badz choc natyle kulturalna i nie wypowiadaj sie za innych !!!!!!!
czżyby "INTELIGENTNA INACZEJ" agaaaaaaatka znowu zmieniła nick i przyszła teraz tutaj wszystkich swoją inteligencją straszyć ;-) hihihihi , nieustannie powtarza jaka to ona mądra jest ... jak ktoś jest inteligentny to nie musi o tym mówić , bo wystarczy go posłuchać,aby to zrozumieć , Ciebie to nie dotyczy .... ;/;/;/;/

:|
to oczywiscie było do desminy? bo sie pogubiłam...
skoro pani ;/;/;/ ( agataaaata ) zna tyle języków ,to dlaczego się swoją wiedzą z nami nie podzieli hę ?

Desminka nie ruszaj gówna bo śmierdzi ( jak mówi moja sąsiadka ;-) )
najlepiej zignorujny panią 'A' niech stanie się dla nas powietrzem ,wtedy się znudzi i pójdzie na inne forum się wyżywać .
ja staje w obronie desminki :))) odwalcie sie od niej!
nie dosc ze dziewczyna sie tak stara i tlumaczy ...to jeszcze w zamian takie zlosliwosci i krytyka.. Nie wiem co sie dzieje ostatnio na forum...ze ktos prowokuje ciagle klotnie i kazdemu dogaduje...
' misiA go go ' a umiesz czytać ? .... tak się przed chwilą chwaliłaś jaki to z Ciebie językoznawca ,a problemy ma z rozumieniem czytanego tekstu .... :|
a tobie sie wydaje, ze wszyscy, ktorzy piszą z neostrady to jedna i ta sama osoba??
Biedny miś :(
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 82
poprzednia |

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia