Fiszki

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Mam do was takie małe pytanie, czy może uczyliście się kiedyś z takiego czegoś jak fiszki ? Czy to jest pomocne ? Chciałbym poznać wasze opinie, ponieważ chciałbym kupić coś takiego do nauki słówek, ale nie wiem czy to jest napewno takie pomocne jak piszą o tym.

Pozdrawiam
hej! Ja się uczę z fiszek i jestem bardzo zadowolona. Fajna sprawa do nauki np. w autobusie, albo w czasie przerwy w pracy lub szkole, bo zajmuje bardzo mało miejsca. Wymaga sporo systematyczności, zresztą jak każda metoda. Ogólnie polecam!
yyyy a co to są te "fiszki"?? bo nie zabardzo wiem,a w razie czego moze skorzystałabym z takiej formy nauki =))
Fiszki masz np. na tej stronie: www.fiszki.pl

Ja własnie złożyłam tam zamówienie na fiszki z j. włoskiego.Po kilku tygodniach mogę zdać Wam relację, czy pomogły mi w nauce. :)
Ja już kupiłem jakiś czas temu
I jak wam idzie z fiszkami? :)
Ja lubię uczyć się z fiszek. :)
Polecam www.mojefiszki.pl. Jest to serwis promujący ideę nauki metodą fiszek. Daje on możliwość generowania plików PDF z fiszkami gotowymi do wydruku dwustronnego.

Jak nie wiesz czy metoda jest skuteczna to sobie zrób jakąś kolekcje ze słówkami, które chciałbyś umieć, a nie specjalnie wchodzą.
Nauczysz się - metoda działa (na Ciebie), a jak nie no to nie:).

Ja osobiście polecam.
Tutaj możesz skorzystać z darmowych fiszek: http://www.facebook.com/jezykopedia?sk=app_157[tel]w języku włoskim , co jakis czas pojawiają się nowe, a z hiszpańskiego są z lektorem
nie dziala link. pisze, ze nie odnalezioni strony
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia