materiały potrzebne do nauki...

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 64
poprzednia |
Ciao:-)
Być może ten temat był już poruszany na forum, a jak nie to warto poruszyć ;-))
Znalezienie dobrych materiałów do nauki włoskiego, niektórym sprawia nielada trudność..być może ma ktoś jakieś opracowania, ćwiczenia, a także inne materiały do nauki włoski? gdyby była możliwość to proszę na [email]
oczywiście, gdyby ktoś czegoś potrzebował to moge przesłać na maila, bo też dysponuje pewnymi materiałami...
dzieki
SALUTO ;-))
chej gdybyś mogła mi cos przesłać

[email]
ja swoja przygodę z językiem włoskim opiero zaczynam. To też nie posiadam nic oprócz podręcznika Zawadzkiej. Jeśli jest taka możliwość, proszę o rzesłanie mi na maila co tylko możesz. Obiecuję, że jeśli będę miała cośnowego systematycznie będę udostępniać :)
[email]
wyslalem ;-)
[email] Też poproszę
Allegro ja też bardzo proszę [email]
allegro ja też bym poprosił:) [email]
z góry dziękuje:)
jeśi można dołączę się po prośby i ja: [email] dziękuję
Ja też proszę o cokolwiek co masz do nauki włoskiego !!!!!!!
[email]

Dziękuje
wyslalem.
cześć, jeśli to nie problem to też byc prosiła - carol. mój adres:
[email]
ja też poproszę, jeśli można:)
mail - [email]
wyslalem
Hej chcialam sie spytac jak najlepiej zaczac uczyc sie wloskiego? ja musze jak najszybciej opanowac dobrze podstawy, cos juz umiem ale mam w glowie jeden wielki haos i stwierdzilam ze teraz naucze sie tylko najwazniejszych slowek a gramatyke poznam blizej na miejscu. Czy robie blad? jak ta nauke jakos uporzadkowac? Tyle pamieciowki jeszcze nigdy nie mialam i mam wielki bałagan w głowie. Pozdrawiam.
allegro_rogazzo, poslalam ci z materialow co mialam. Jak masz jakies inne dodatkowe, to mi przeslij prosze. [email]
bardzo pomocna jest ksiazka "czasowniki wloskie" niestety nie pamietam jakiego autora i nie mam jej w komp., ale naprawde warta ja kupic. jest przydatna zarowno na poczatku nauki, jak i dla zaawansowanych
najlepsza jest ksiazka Zawadzkiej, a poza tym ksiazki ktore wydane sa wraz z plyta cd..nie mam tu na mysli "wloski w 3 lub 4 tygodnie" co jest strata czasu uczącego sie...
ja także proszę [email]
Bardzo prosze o przesłanie rowniez mi materiałow. Moj adres [email] Z gory bardzo dziekuje.
ja tez prosze jak moge [email]
wyslalem
Bardzo proszę o przesłanie materiałów :) [email]
Moge prosic o te materialy, bede bardzo wdzieczna:)
Ja rownież bylabym niezmiernie wdzięczna gdyby ktos byl na tyle mily i przeslal takze i mi te materiały:). W zamian oferuje piosenki Persiana Jones:). Moj e-mail: [email]
zaczniecie zbierac materialy, to zapomnicie o nauce;)
jak masz ksiazke zawadzkiej, to sie jej naucz, jak ja przerobisz, to wtedy bedziesz poszerzac wiedze. Ale polecam materialy innego typu: muzyka (wsluchiwanie sie, tlumaczenie tekstow), telewizja np. rai1, i oczywiscie niezastapiony skayp;p ;)) nic tak nie zmusza do szybkiego myslenia jak rozmowa na zywo. ja sie tak ucze i uwazam ze to dobry sposob.
ogladajac film coraz wiecej rozumiem, z dnia na dzien, z tygodnia na tydzien na skaypie gada mi sie latwiej i to jest wielka satysfakcja!! ;)

Z ksiazek, Zawadzka i slownik wystarcza ci na 100%

powodzenia i wytrwalosci!!!
Byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie materiałów, ponieważ nie wiem gdzie zahaczyć, a chciałabym nauczyć się włoskiego. Mój e-mail: [email] Z góry bardzo dziękuję!
hehe... pewnie to dla Ciebie juz meczace... ale czy ja rowniez moglabym prosić o przeslanie tych materialow? z gory dziekuje ... ;)

[email]
jeśli jest możliwosc to tez prosze o przesłanie mi materiałow do nauki jezyka włoskiego:) z góry dziekuje i pozdrawiam moj adres: [email]
Jeśli ktoś może to proszę o przesłanie mi jakichś materiałów :]
Z góry dzięki :)
o zapomniałam :P

[email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 64
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia