Kto chce kurs multimedialny

Temat przeniesiony do archwium.
61-81 z 81
| następna
Niestety nie mam, ale popytam.
A właśnie a czy ma ktoś może takie nagrania jak do matury, celi i itp?
tutaj podany jest adres gdzie mozna nagrania do "jezyk wloski w 30 dni" sciagnac.
zobacz, moze jeszcze funkcjonuje
http://www.wloski.ang.pl/forumw.php?IDt=19197
Wiesz czytałem 5 razy co pisze na tamtym temacie forum, co przysłałeś mi do niego link. Ale ja z tego nic nie rozumiem.
A może znajdzie sie ktos kto dla mniej wtajemniczonych w takie zgadki informatyczne umieści to na mailu. Ja tak robię.
wpisuje na [email]
mp3 bez tekstow do "j. wloski w 30 dni"
Super! Tylko przydało by się na tym mailu już nie zamieszczać, tylko otworzyć nowy. Żeby łatwiej było szukać.

Ale fajnie posłucham sobie dialogów. :)
JAK BY KTOŚ ZAMIIEŚLIŁ TEKSTY DO TEGO KURSU BYŁO BY SUPER.
W niedziele postaram się zamieścić jakąś muzykę na jakimś mailu. Ale jaką chcecie?
Grazie mille! :)
tu są te cudowne włoskie piosenki:

martino 1110 @wp.pl [tu nie ma być żadnych spacji]

login: martino1110
hasło: martino11

Pozdrawiam
Witam wszystkich. Założyłem Blog na którym znajdują się ciekawe dialogi i grmatyka włoska dla wszystkich na poziomie podstawowym. Zachęcam do odwiedzania i pozostawiania komentarzy. Blog nie jest jeszcze gotowy, ma dopiero 12 lekcji ale planuje ok.70.

Miłej nauki!!

adres bloga to: GrazieItalia.blog.interia.pl
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy udostępnili na różnych kontach e-mail materiały.Jesteście kochani. Baaaardzo mi się przydadzą. Mam tylko jedno pytanie. Niektóre e-booki na koncie [email] (np. te Aghaty Christie) miały rozszerzenie .lit. Za pomocą jakiego programu można otworzyć te pliki?
Czy ma ktoś może skan z "Mówimy pp włosku"
Czy ma ktoś może skan z "Mówimy pp włosku"
zaraz wstawię na serwer całość jako prezentację PP.
Witam,nie mogę pobrać kursu który umieściłeś, mam wielką proźbę jeśli możesz prześlij mi na mój adres [email] Z góry wielkie dzięki !!!
witam
na koncie [email] (hasło: audio2007) umiescilam kilka zalacznikow ze slownictwem, postaram sie jeszcze cos dorzucic i dziekuje wszystkim za umieszczone materialy, bardzo fajne:)pozdrawiam
kurde nie wiem czemu ale nie ma zalacznikow ktore przeslalam :/
Takim samym, jakim wy zamieszczacie w sieci czyjąś własność. To też jest zabronione:)
http://chomikuj.pl/poliglota
Temat przeniesiony do archwium.
61-81 z 81
| następna

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie