Mam takie małe pytanie odnośnie "Ciao!"

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, w tym roku chodziłam na kurs włoskiego i korzystaliśmy z książki i ćwiczeniówki "Ciao!" dla początkujących, ale nie zdążyliśmy zrobić wszytskiego i chciałam sama zrobić to co zostało ale nie mam odpowiedzi do ćwiczeniówki, żeby sprawdzić czy nie popełniam błędów :( Nie ma może ktoś z was tego? Albo nie wiecie gdzie można dostać? Z góry dzieki
Proponuję poszukać w księgarni jęykowej,albo swoje ćwiczenia zamieszczaj na tej stronce,ktoś napewno je sprawdzi i poprawi ewentualne błędy. I jeszcze taka moja mała rada jeżeli nadal chcesz kontynuować naukę włoskiego to polecam zmianę podręcznika. CIAO jest może i tani ale za to bardzo okrojony i nieczytelny.Osobiście polecam podręcznik bravissimo (jedyna wada tego podręcznika to to,że kosztuje ok. 114 zł). Jeżeli interesuje cię coś tańszego to ja korzystam z allegro i jestem bardzo zadowolony.
MIŁEJ NAUKI :)
Dzięki bardzo za odpowiedź :) Nam właśnie w szkole kazali kupić ciao i mówili że od października jak się kurs zacznie to znowu będziemy z niego korzystać :/
Witam.potrzebuje pilnej odpowiedzi nie wiecie może gdzie można kupić w Warszawie podręcznik Ciao! dla poczatkujących Anny Tylusińskiej? będę wdzieczna za szybką odp.Agnieszka
Prawdopodobnie księgarnia Akademia (jest ich kilka więc sprawdź adresy) i księgarnia omnibus ale też musisz sprawdzić adres, ja kupiłam książke i cwiczeniówkę w Omnibusie:)
Witam,niestety nie ma...nie wiesz,może gdzie jeszcze mozna ją zakupić? będę wdzięczna..Agnieszka
Chyba tu:
http://www.gandalf.com.pl/b/ciao-jezyk-wloski-dla-poczatkujacych/
dziękuje serdecznie może gdzieś znajdę w Warszawie :) ciao!
dziękuję bardzo serdecznie za wszystkie rady!
Zamówiłam przez internet nistety jeszcze nie dostałam...nigdy tego nie robiłam i niestety ale nie wiem,czy dobrze zrobiłam.która księgarnia jest najlepsza? i jak najlepiej wybrać sposób płatności?
Ja korzystam z kilku. Korzystam także z allego. Jak do tej pory nie było żadnych problemów. Co do sposobu płatności. Zwykle płacę przy odbiorze.

>Zamówiłam przez internet nistety jeszcze nie dostałam.

Czy dostałaś list powiadamiający Cię iż zamówienie zostało przyjęte? Zwykle księgarnie tak robią.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa - tłumaczenia