jeśli jesteś zainteresowany tymi materiałami to daj znać: [email]
lila811
06 lut 2008
Witam ja również jestem zainteresowana metodą Callana:) wiem ze jest dobra bo uczyłam się angielskiego w ten sposób i chciałabym spróbować włoskiego ? Co mam zrobić?
lewizja
17 lut 2011
Witam serdecznie. Ja też bardzo proszę o materiały do nauki włoskiego metodą Callana (pdf i mp3), gdyż uczę się na zwykłych lekcjach, a wiedza bardzo ciężko mi wchodzi do głowy, więc może Callan.
Mój e-mail: [email]
Dzięki
iza8820
07 mar 2011
Ja też proszę o przesłanie materiałów [email]
Dziękuję :)
culpi
06 kwi 2011
Jesli istnieje taka możliwość też prosiłbym o wysłanie tych materiałów na adres [email]
Z góry dziekuję.
Silva90
08 kwi 2011
To ja też poproszę, na [email] :)
dodi1
22 kwi 2011
ja też bardzo bardzo proszę:
[email]
z góry dziękuję:)
be_be
29 kwi 2011
witam, ja tez poprosze jesli to nie klopot :)
[email]
gosiaBG
29 kwi 2011
NIE BADZCIE NAIWNI, ludzie.
tetrameso
25 maj 2011
Cytat: gosiaBG
NIE BADZCIE NAIWNI, ludzie.
a to dlaczegoooo? ze metoda nie dziala czy osoba nie wysle materialow
quasifaladifferenza
25 maj 2011
Ta metoda nie jest odpowiednia do indywidualnego toku nauczania. Jej ważnym elementem jest wielokrotne powtarzanie i słuchanie wypowiedzi innych uczestników kursu.
gosiaBG
25 maj 2011
Mialam na mysli, ze ta osoba nie wysle materialow, skoro ostatnia wiadomosc na forum zamiescila 3 4 lata temu, chyba tu juz nie wchodzi i nie czyta niczyich bladan o materialy.
Mialam na mysli, ze ta osoba nie wysle materialow, skoro ostatnia wiadomosc na forum zamiescila 3 4 lata temu, chyba tu juz nie wchodzi i nie czyta niczyich bladan o materialy.
To w sumie racja, ale nigdy nie zaszkodzi zapytać ;)
nina-luiza
03 sie 2011
Cze! również proszę o materiały do nauki włoskiego metodą Callana (pdf i mp3), dopiero zaczynam naukę mam nadzieję że będą mi pomocne. serdeczne dzięki :)
nina-luiza
03 sie 2011
mój mail to: [email]
kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Nauka języka