ZAWADZKA kasety pilnie poszukiwane

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,

Mam juz chyba wszystkie ksiązki Pani Zawadzkiej niestety nigdzie nie moge dostac do nich kaset. Czy ktos moze chcialby je sprzeadac lub ma w jakiejs wersji "komputerowej"?? Z gory dziekuje za wszelka pomoc. :)
takie nagrania ulatwily by z pewnoscia sprawe.
sama szukalam tej kasety, ale nie ma jej juz w sprzedarzy.
Jednak jest inne rozwiazanie...

mozna by takie nagrania samemu zrobic. potrzebna bylaby jednak jakas dobra wloska dusza, ktora by tego dokonala.
pozniej mozna by umiescic te nagrania w mp3 na jakims chomiku lub "poczcie"

czy bylby ktos chetny by tego dokonac?
Może warto ponowić ten temat :)
Cześć! Właśnie kilka dni temu sama zaczęłam uczyć się włoskiego w domu i w bibliotece pedagogicznej w moim mieście pożyczyłam pierwszą częsc kursu pani Zawadzkiej i do tego kaseta. Mam zamiar jeszcze pożyczyć ćwiczenia i teksty.
Poszukajcie w bibliotekach pedagogicznych kasety też powinny być :) Nawet w moim mieście były a nie jest z byt duże, ten kurs jest chyba bardzo poularny więc u was też powinny być:)
w Krakowie się nie da ani tego kupić ani wypożyczyć :)
Hmmm... no to nie wiem, dziwne ze u mnie bez problemu to dostałam. Mogłabym przegrać tą kasetę ale nie mam takiego odtwarzacza:/Musisz szukać dalej.
a w jakim mieście mieszkasz??
Tarnobrzeg -> podkarpackie
:) no to super że w tak ogromnym miescie jak Kraków nie ma takiego czegoś :( masakra
A byłaś w bibliotekach ?
oczywiście i w uniweryteckich i instytutach :)

NON C`è
A może ktoś z Krakowa wie :) gdzie mogę to wypożyczyć lub odkupić??

:) :) :)
ja właśnie uczyłam się z Zawadzkiej :)))))))))
a te kasety są beznadziejne, ale książka fajna :)))))
Ja uczylam sie z Zawadzkiej na AE w Krakowie, kiedys to byl obowiazujacy podrecznik dla uczacych sie wloskiego na tej uczelni. Co prawda to bylo kilka lat temu ale jestem pewna, ze ktos go jeszcze bedzie mial. Moze jakies ogloszenie wlasnie tam (ul. Rakowicka) i sprawdz w tamtejszej bibliotece czy maja.
AE? to jaka uczelnia, Akademia ekonomiczna?

Chodziło ci pewnie o AP?
Akademia Ekonomiczna- chyba ostatnio przerobili to na uniwersytet ekonomiczny - he he mnie osobiscie ta nowa nazwa nieco smieszy- mieli dosc dobra czytelnie z dzialem jezykowym - proponuje sprawdzic
:) tak na uniwersytet :)

pomyśl sobie że w Krakowie jest też: Uniwersytet rolniczy :) to dopiero śmieszy :)
a to rzeczywiscie jeszcze lepsze!!! ho ho toc to wszyscy teraz po uniwersytetach beda... pozdrowienia dla smoka!
:) dokładnie same uniwersytety :)
Boże święty!!! Uniwersytet Rolniczy!!!! tragedia !!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia