PRZEDSZKOLE

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Chciałabym otworzyc przedszkole z językiem włoskim. Zorientowałam sie juz że nie ma w Polsce takiego przedszkola. Uważacie ze to dobry pomysł?
kasiu, w którym mieście?
warszawa
pomysł dobry, ale czy wypali? ryzyko zawszejest, ale do odważnych świat należy
powodzenia
dwa dni temu bylo cos w informacjach ,ze sa niesamowite utrudnienia w otwieraniu malych prywatnych przedszkoli i ze rzad ma sie za to zabrac.Pomysl jest super,jest duzo malzenstw polsko wloskich,ktore maja dzieci.Warszawa jest najbardziej odpowiednim miejscem na taki pomysl.Jeszcze mi cos zaswitalo..czy masz wlasne srodki czy bedziesz sie starac o kredyt na rozruch?W koncu Wlosi sa wspolwlascicielami banku PeKaO SA/Unicredito/moze tam mialbys z gorki?Jakis kredyt,czy chocby puscic wici,ze szukasz naboru do przedszkola...
witam,
udało się otworzyć przedszkole z jęz.włoskim?studiuje pedagogikę,znam włoski i chciałabym żeby takie przedszkole było, jeśli nie to powodzenia.
Zgadzam się z powyższymi wpisami! Warszawa to najopdowiedniejsze miejsce do otworzenia takiego przedszkola. Poza tym myślę, że dużo osób chciało by wysłać swoje dzieci do takiego przedszkola :)
Witam,
Mam pytanie czy otworzyłaś planowane przedszkole z językiem włoskim w Warszawie? Poszukuję dokładnie takiego przedszkola.

Pozdrawiam,
Izabela
poszukaj przedszkoli uczących metodą Montessori. O ile mi wiadomo, uczą tam włoskiego - przynajmniej w niektórych placówkach (okolice Alei Lotników, nie wiem czy jeszcze aktualne).
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie