Learn Italian in Your car

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Jeśli ktoś ma mało czasu, a dużo jeździ samochodem, to może przyda mu się kurs Włoskiego do samochodu: Learn Italian in Your car
Wrzuciłem go na chomika:
http://chomikuj.pl/sasiadek1
ale moze przestan sie juz tak perfidnie na kazdym kroku reklamowac, co? :)
perfidnie to moze za mocne slowo...ale bez uzgodnienia z Adminem portalu....to zwykla fregatura
Tylko kto za tym stoi? Jakie, wrogie fioletowemu forum, środowiska?
Jedynie wzmożona czujność szeregowych członków może zapobiec rozczłonkowaniu naszego zwartego ideowo portalu!
Skrytym parówkożercom mówimy nasze stanowcze - NIE!
to fiolet jest parówą?????..nie wiedzialam
Kto się odważy podnieść rękę na władzę fioletową, temu władza fioletowa tę rękę utnie!!
Perfidnie reklamować się? A widzisz tu jakąś reklamę?
Wiesz co to reklama?
Udostępniam tylko materiały, które mogą się komuś przydać, tyle, bez żadnej komercji. Pliki i archiwa to TYLKO to o czym piszę, a nie archiwum + 20mb muzyki żeby sobie punkty nabić czy zarobić na tym. Bez przesady.
Jeśli administratorzy uważają że to reklama, albo inna forma wypowiedzi urażająca kogoś, to niech skasują tematy lub usuną linki z nich.
NIKOGO nie zmuszam do ściągania udostępnionych materiałów, nikt nie musi klikać na reklamy ani w żaden inny sposób "wspomagać" mnie, żeby pobrać materiały.
Jak widać, zawiść niektórych nie zna granic.
Pozdrawiam

pisze chlopak przeciez ...ze wrzucil na chomika!...wlasnie!
Zawisc :) Bardzo smieszne. Mam podobna strone, ale nie chomika, na ktorej zamiescilam wiecej tresci roznego typu i musze powiedziec, ze bez reklamy jest o wiele bardziej popularna od Twojej. Tez mam tam Zawadzka i inne kursy do wloskiego, nigdzie ich nie reklamowalam, a juz na pewno nie w taki perfidny, powtarzam "perfidny", sposob, jak Ty. :), conajmniej dwa razy podawac linka na forum. Kto wie, czy na innych stronach tez tak nie robisz.
Droga Gosiu,
Nigdzie indziej nie zamieszam linków do ww materiałów. Jeśli jednak będzie taka potrzeba, zrobię to. Nadal będę H2O = Cham podwójnie ordynarny :)
Proponuję, podaj również linki do swoich materiałów, i perfidnie jak ja się "zareklamuj".
Twoje materiały na pewno się komuś przydadzą, pewnie mnie również.

Nadal pozdrawiam
Wojtek
Poszukuję pilnie pracy do sprzątania domów, badante corato andria pilnie
ach co to za boskie uczucie wyrokowac o innych..i pokazywac swoja podwojna twarz i narcystyczne zapedy....no coz sa ludzie i ludziska, no nie Wojtek???:D
Wojtek widzisz ze panna nie odroznia co to jest reklama od wlasnego lansowania ..co wlasnie tu uskutecznia..to taki lansik..typu celebrytka..hehehehe
Aj tam,
Nie ma co się spinać.
To że Jej przeszkadzają materiały przeze mnie udostępnione nie oznacza że komuś innemu się nie przydadzą, a to czy to wypominana reklama każdy oceni sam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Kultura i obyczaje