Espresso 2

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, mam do sprzedania podręcznik Espresso 2 Corso di italiano - Libro dello studente ed esercizi
Autorzy: M. Bali, G. Rizzo Wydawnictwo: Alma Edizioni
Podręcznik w stanie prawie idealnym. Przerobiłam z niego tylko 1 rozdział na kursie w szkole Arte Affari w Katowicach.
Książka ma 255 strony ja wypełniłam w niej około 25 stron niestety większość długopisem. Reszta stron bez skazy Odbiór najchętniej osobisty w Katowicach w centrum /Plac Miarki/
ja troche z innej beczki tzn. na temat szkoly mozesz cos powiedziec z wlasnego doswiadczenia min. czy Ci sie podobalo itp
POMOCY!! szukam pilnie pracy w turynie-znam język w stopniu komunikatywnym i dodatkowo chodze na kurs ale spokojnie sie dogaduje! błagam pomóżcie jak ktos cos słyszał niech da znać...jako opiekunka do dzieci itp moge nawet sprzątać jakies biura lub mieszkanie-to dla mnie baaaardzo wazne;( mój nr gadu 11547472 lub email [email] lub [email] [tel].z góry dziękuję za pomoc.
p.s.sory ze nie na temat.
Szkoła super, z czystym sumieniem mogę polecic każdemu. Zajęcia z rodowitymi Włochami!! Ceny też bardzo konkurencyjne. Ja płaciłam 9 zł za 45 min, podczas lipcowego, intensywnego kursu:) a grupy stosunkowo małe 4-8 osób, więc spokojnie mozna sobie pogawędzić po włosku z rodowitym włochem...
jestem zainteresowana książką, prosze o kontakt. Niedawno rozpoczęłam naukę w powyższej szkole. pozdrawiam