Poszukuje tlumacza

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 65
poprzednia |
Dzien dobry

Piszę w następującej sprawie.Stworzyłem serwis internetowy( naszaklasa.pl- dla włochów + dodatkowe opcje takiej jak: randki, możliwość dodawania imprez,pokazywania swoich pojazdów,ciuchów itd.) i pilnie poszukuje chętnych osób które zgodziłyby się pomóc przy serwisie(pomoc jezykowa) moderacja itd..

wiecej info pod nr [gg]
Jak już zrobisz to daj znac :)
Strona jest juz prawie gotowa, jesli znasz dobrze wloski odezwij sie albo daj jakis namiar do Ciebie to ja sie odezwe ;)
chyba ze nasza-klasa jest coś wspaniałe tylko we Polsce. We Włoszech jest Facebook
i badoo:P
Oni tak jakby to powiedzieć....szybciej się zorientowali jakie możliwości im to daje:P
>szybciej się zorientowali jakie możliwości im to daje:P

łeee...lepiej night club czy burdelu niz badoo!! ;)
no tak:)...racja, ale w burdelu jeszcze Cię nie widziałam:P
A pozatem w burdelu będziesz musiał zapłacic a na badoo zawsze możesz wyrwac jaką naiwną:P Kilka ciepłych słów i jest Twoja bez zbędnego płacenia:P
"łeee...lepiej night club czy burdelu niz badoo"
Tos mnie, ku...a, chlopie zalamal:)))
;) tak, ogolnie takich sa burdel/night club. Ale chyba ze jeszcze nie masz do "naucz" mi jak tam jest :)
No to teraz zupełnie Cię M.L nie zrozumiałam, nawet nie wiem czy to do mnie czy do Madzi:P
było dla Ciebie nie Madzia, ale ok, nie mam czasu wytlumaczeć co chciałem pisać.Pisałem szybko. Do wieczorem gente!!!
prowokujesz od kilku dni bo się doigrasz!:P
doigrasz ? tzn?
tak, tak...ja Ciebie też....

lubie:P
Co Ty też?
Doigrać się - mettersi nei guai.
oh mio omonimo, grazie!! ho imparato una cosa nuova

tylko nie rozumiem za co doigram się...mah!
Przepraszam nie zwróciłam uwagi, że nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.:)
NO ale Quasi pośpieszył z ratunkiem za co mu chwała!

Za co?Jak to za co?:):)
czy ja dobrze zrozumiałam? Quasi ma takie fajne imie?
nie wiem...za co?
za jawne prowokowanie mojej osoby...:):)
czego to chciałeś abym Cię nauczyła bo nie zrozumiałam?:):)
lubię prowokować...mogę lepiej wiedzieć jak są osób. Często sam mi prowokuje ;)
Co pisałem o "nauczyć" było ironia...w sensu że nie mi musisz nauczyć co to jest burdel/night club bo dobre znam ten świat, na 360°
To Ty się tak tym nie chwal bo to nie jest powód do dumy:P
Mnie chyba nie musisz "prowokować"...już coś tam wiesz o mnie:)
Zresztą ja się nie nadaje na takie akcje za późno się orientuje, ze ktoś bawi się moim kosztem:)
czemu nie jest powod do dumy? znasz ten swiat? ludzi ze tam pracuja? czemu tam pracuja? ... nie mowie o burdel czy night club jak miejsca gdzie isc i robic takich cos ;) ja jestem w gory o takich.
Ja nie się bawię z Tobą!
no widzisz ja miałam na myśli typowy burdel...o reszcie się nie wypowiem.
L.M. źle mnie odebrałeś...nie chodziło mni o to, że Ty się mną bawisz...ogółem stwierdziłam tylko, że daje się nabrać na takie prowokacje, zresztą jak 98% kobiet.
bo lubię prowokacje :D
prowokacja ma zawsze jedna czesc o prawdy . Na normalna konwersacja nie możliwy zawsze wiedzieć prawda. Z prowokacja troche tak! :))
jestem jak 98% kobiety? ohi ohi...che insulto!! :P
Tylko mi się tu nie obrażaj:P...pisałam o sobie:) Do kobiety Ci sporo brakuje:P
Powiem Ci w tajemnicy, że kobiety opanowały tą sztukę do perfekcji i ile byś się nie starał nie dorównasz im w "prowokacjach":) no ale próbój, praktyka czyni mistrza:)

A tak swoja drogą ktoś wpierdzielił mi owsiankę i nici z śniadania jutro:(
nie mi się obrażałem :)
Nie dużo rozumiałem co o kobiety który pisałaś. Ogólnie nie "znam" kobiety...znam w ciemna droga, z słowy,prowokacje, itp itp. To chyba mi brakuje.
Co o śniadania? we Włoszech śniadania nie żyje... obudzimy i do pracy! nie czas dla śniadania, lepiej spać!! :P
MaacalzoneLatino ale ślicznie mówiesz po polsku:) tak zabawnie:)
pozrdówka gorące ślę
Kiedyś Ci wytłumaczę o co chodziło mi z tymi kobietami:)
Dłużej pospać a powiesz to mojemu szefowi?
No to będę miałą prawdziwe włoskie śniadanie...kawa:(
a co z biszkoptami i mlekiem?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 65
poprzednia |

« 

Studia językowe

»

Studia językowe