Poszukuje tlumacza

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65
ja nie lubię kawa
dziękuję :) Miło. Codzienne staram się nauczyć coś nowego...niestety piszę po polsku jak chciałbym pisać po włosku, dlatego często robię dużo błąd!
Ti saluto affettuosamente
To co Ty "jesz" na te swoje włoskie śniadanie?:P:P
Nic?
To nawet dobrze, że nie lubisz kawy, zaoszczędzimy na cukrze:P
Ok Słońce ja idę spać bo jak zwykle będę miała problemy z wstaniem rano:)
Dobranoc
ogólnie nić . Obudzić , 5min toileta, jak są biskwit jem tamte, jak to nie, możliwy loda, możliwy makaron od kolacji, czy kawałek pizza, czy crossaint... ogólnie nie najwięcej 6min dla "śniadania" :) Woda czy cola i do pracy.
Dobranoc :))
no tak mężczyźni:P
grazie, a błędy robimy tak samo tyle że ja we włsokim:)
..pizza na snaidanie! ..lub makaron!...Santa Madonna prawdziwy makaoroniarz z tego Masclazone..i chuj zta kawa..wreszcie ktos madry ze pije wode na sniadanie ..ja tez pije wode..na polskie sniadanie, potem kuzwa zaliczam wloskie sniadanie i... dupa roooooosnie !..po slodkich rogalikach z marmoladka..kalorie..
Ja wlasnie jestem w pracy i czuje sie jak w burdelu, bo opie...my sie wszyscy:)
A ja to juz jak burdelmama:))
Ale po wczorajszej randce to ja widze ze ML ma swieta racje ze badoo to burdel!
Kochani, szok, szok i szok!
Moj szef okazal sie wlasnie alfonsem.
Ledwo przylazl do tego burdelu, zaraz kazal ni choc udawac ze pracuje!
A ja przeciez udaje jak moge i siedze przy komputere:))
Slepy ten alfons, czy co:)
:) polskie sniadanie najbliszej o wloski obiadu
stary alfons? :)
Alfons jest w wieku srednim:))
Moglbys jeszcze raz o tym obiedzie i sniadaniu napisac, bo nie kapuje.
Ja wiem tylko ze po goroncej nocy jesc sie chce:)
Zapomnij ten obiad:)
Juz sie kaplam o co chodzi.
Chyba o kolacje ze sniadaniem.
Mam nadzieje ze nie stacilam dobrej opinii teraz w waszych oczach, jesli w ogole taka mialam...:))
Chetnie pomoge pisz na [gg] (najczesciej jestem na niewidoku)
Cisza! Zakaz rozmów o obiadach, śniadaniach czy nie daj Boże kolacjach!
GŁODNA JESTEM!
Siedzę tu i tylko czekam trzeciej.
Co za dzień, co tu się działo, nawet kawy nie zdążyłam się napić a teraz to już sił nie mam:(
Prego, caro Mascalzone. Sai, anche se questa traduzione si puo trovare in un dizionario, non sono sinonimi al 100% questi.
La parola "igrać" che e' una specie di un derivante di "grać"- giocare e nella lingua polacca temporeanea viene usata pratticamente soltanto quando uno vuole dire di giocare con qualcosa di pericoloso: con fuoco, con la morte, ecc.
Alora:
Igrał z ogniem(giocava con fuoco)...aż się doigrał, cioe' finche' si e' bruciato ad esempio.
jaki Spam robicie tutaj ludzie.. japisze powaznie a jak z was takie dzieci to w.ypierdalac do piaskownicy ;]
nie mogę zajebali mi wiaderko:P
Ok trochę w tym mojej winy więc za rozwalenie wątku przepraszam i znikam.

ps. za Twoje chamskie odzywki....to możesz mi @#$$^&^ a sam sobie dokończ:)
"..randki, możliwość dodawania imprez,pokazywania swoich pojazdów,ciuchów itd"
Waznak, jezeli to jest POWAZNE, to brak mi slow!
Zrobilismy co sie dalo zeby choc to smieszne bylo a nie PRZYKRE!
Glodna jestem:))

:D:D

Nie jedz w nocy jak i ja nie jem:P(już)
pozywia sie wlasnie bitka wolowa duza jak pol talerza z sosikiemczosnkowo peperonicinowo majerankowo zielono pietruszkowym, zielony swiezy ogorek pokropiony oliwa z oliwek,kawalek maly chrupiacej bagietki i 2 pyszne swieze kiwi..przygladam sie winogrom..moze sie skuszepozniej..czekolada bedzie ciut pozniej..aaa..przed bitka bylo jablko..i na tym mialo sie skonczyc..noooo.... niestety nie mam silnej woli..lubie jesc dobre rzeczy :D... ma psina dostala gotowanego hamburgera..myslam ,ze zje polowe..zjadl calego..niestety..on tez lubi moje gotowanie..na sniadanie niczym Mascalzone mamy tylko wode! :D..ja 2 szklanki, psina miseczke :D
Wazniak...ty z niebieskich smerfow jestes..po cazz..arola zes wlazl na fiolet???
dzisiaj mam ochote o loda
Ty, uwazaj, Wazniak Ci zaraz loda da:)))
a ja chcialbym od 7D9!! ... ona mieszka/mieszkala we wloszech, wie jak gust mamy!
Wlosi mi mowia ,ze juz jestem tak 'zwłoszczona' ze bardziej nie mozna...kocham lody na sniadanie ..takie pozne sniadanie..nasze tzw. drugie sniadanie..waniliowe..Jedzenie lodow na sniadanie to reazlizacja moich marzen zdziecintwa..gdy z powodu czestych angin lody były vietato x me :D..lubie tez na snaidanie po upojnej nocy szampan przegryzay madarynkami..ale jeszcze nie stagione..a mandarynki musxza byc sycylijskie zadne hiszpanskie ,greckie..tylko sycyclijskie..ej wy w Polsce pamietajcie!.. jak kupowac cos to madarynki z Wloch..sa najslodsze :D
Carissimo Mascalzone w jezyku polskim frasa:' mam ochote na loda' to po wlosku: 'voglio un pompino'/czy to miales na mysli' na sniadanie' ?..czy gelato? pytam bo sie pogubilam...:D
..jak mi nie wierzysz to spytaj Quasiego:D..Quasi ty tez bys chcial loda z rana?..czy gelato?
:D :D
Zgorszyłam się:P
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65

« 

Studia językowe

»

Studia językowe