odsprzedam bilet lotniczy katowice-bergamo TANIOOOO

Temat przeniesiony do archwium.

ODSPRZEDAM BILET LOTNICZY w jedna strone katowice-bergamo na 7 sierpnia. niestety nie wykupilam bagazu ,ale mozna go dokupic. kupilam bilet w super ofercie. lot kosztowal 4 zlote. wraz kosztami przy placeniu karta mysle ,ze bylaby to kwota 32 zlote plus koszt walizki!!!
trzeba by dokonac zmiany nazwiska za 180 zloty.prosze pisac na skrzynke
Nie oplaca sie, zapewne nowy bilet kosztuje mniej niz 180 zl plus 32 zl...
jezeli ktos chce koniecznie leciec 7 to sie oplaca bo nowy jest prawie 100zl tanszy, ale sa tez terminy w okolicach 7 za niecale 100zl wiec polowe taniej
No tak, ceny sa porownywalne, ja lece kilka dni pozniej z KTW do BGY i zaplacilam 3 razy mniej, moze dlatego ze mam Wizz club... :)
wszystko tez zalezy na jaki moment sie trafi... gosiaBG Ty bedziesz w takim razie gdzies tu w okolicy Mediolanu?
Tak, w Bergamo :) Mam potrzebe wrocic na stare smieci ;)
ja jestem w okolicach varese... calkiem przypadkiem tutaj sie znalazlam i w koncu zostalam:)
No to calkiem blisko :)
Czy wiecie może gdzie można kupić tanie bilety autobusowe do Włoch?

W biurze podróży drogo od 250-400...
250 zl to nie jest drogo..
250 zl to taka normalna cena, samolotem byloby taniej gdyby sie wybralo odpowiedni termin :)
Ja najmniej zaplacilam za bilet + rezerwacja = 15 euro (15 euro w obie strony), w czym 10 euro to byl koszt rezerwacji... Oczywiscie bez bagazu rejestrowanego. I wcale nie kupowalam biletu jakies 2-3 miesiace przed wylotem, to bylo last minute :)

A najwieksze ceny sa w okolicach swiat, na Boze Narodzenie raz widzialam bilet w jedna strone 1020 zl...
...jestem na Wizzair-mam tam konto problem w tym,że muszę jechać autokarem bo pośrednik mówi ,że potem z lotniska jest problem bo trzeba się przesiadać...a tak to on wskazuje gdzie mam wysiąść i czeka tam na mnie..(jeśli wogóle się zdecyduje na wyjazd)on bierze 600-800euro za załatwienie pracy -jest to możliwe?z tego co czytam to tak od 200 do400 norma jest,czy macie jakieś info na ten temat?-głowa mi już pęka z tego myślenia:(
dzięki
......Czy wiecie może gdzie można kupić tanie bilety autobusowe do Wloch.... http://www.agat.eu/
Magda 12..http://www.wloski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/184027 wbij slowo Agat do naszej fioletowej wyszukiwarki i czytaj ,bylo sporo wypowiedzi i o innych przewoznikach..jak Rudnik Tumay,na Polski Express Na forum jest tezwlasciciel busu Zolty..wbij slowo :Zółty do wyszukiwarki,sama zanadziesz wszytko:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia