szukam transportu do polski

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam kogos,kto posiada busa i wykonuje uslugi transportowe w celu zabrania do polski troche rzeczy koncem roku.Dostosuje sie do terminòw.
Może napisz na początek skąd trzeba zabrać rzeczy i ile ich jest....
Tematów takich było wiele.
Przejrzyj forum.
slonce poludnia,dziekuje za rade,ogloszenia juz przejrzalam i kontaktowalam sie z tymi osobami,pozwolisz ze skad i co mam do przewiezienia bede informowala osobe swiadczaca uslugi przewozowe a nie publicznie rozpisywala sie na forum
hmm..privacy..ponad wszystko! :D
Szanse, że jakiś przewoźnik wejdzie tutaj i sam się z Tobą skontaktuje są nikłe niestety.
A napisanie, że ma się do przewiezienia na przykład 5 kartonów z Florencji, czy Milano chyba aż tak bardzo nie pogwałci Twojej prywatności:)
skarbie..jej decyzja to..jej decyzja.moze jest z jakiejs malej miejscowosci gdzie sa tylko 3 Polki..i ktos by to odkryl..a moze daje noge prze niedobrym mezem i chce po cichu bez wielkigo HALO..wyjechac?..non sono affari nostri:D
Skarbie...
jeśli poda z jakiego jest regionu, to chyba nic się nie stanie.
Albo chociaż czy z północy czy z południa.
Ja na przykład jestem z północy Polski (och, odkryłam swoją prywatność), i wiem, że większość przewoźników jezdzi na południe.
Poza tym warto dodać chociaż jakie gabaryty mają rzeczy do przewiezienia.
No, ale trudno.
Chciałam po prostu pomóc.
wiem,widzialam to ze chcialas pomoc..ale ona miala swoja wlasna wyobraznie o owej pomocy..byc moze oczekiwala ,ze odezwie sie jakis mezczyzna kierowca..wlasnie tak jest lepiej jak ktos wyraznie i personalnie zwroci sie od konkretnej osoby o pomoc, a nie ze wejdzie tu jakas co siedzi w Polsce i paluchem wskaze i nakaze odgornie dytatorskim tonem kto ma komu pomagac..Bo ty tam jestes!..masz pomoc ,bo mnie tam nie ma!..jakbym byla to ja bym pomogla ,ze 'oho ho ho'..wykaz sie ,wykaż. hehh
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia