proszę o sprawdzenie i częściowe przetłumaczenie..

Temat przeniesiony do archwium.
Witam... Trochę pokaleczyłam, to co wytłuszczonym to całkiem nie wiedziałam :( Liczę na pomoc... Będę wielce wdzięczna ;) Za pomoc.

Come stai? Come dopo Natale e notte di capodanno? Spero ti sia divertito molto;).
Io passavo Natale in campagna con genitori dai mia nonna ;).
notte di capodanno passavo con amici. Tutti divertavo bene ;).
Oggi vado matrimonio mia cugina I NIE PÓJDĘ NA WŁOSKI :(
W SZKOLE DUŻO NAUKI. SEMESTR SIĘ SKOŃCZYŁ - POZOSTAJE PRZEŻYĆ NASTĘPNY... I BYLE DO WAKACJI ;).
Z RACJI, ŻE NIEDŁUGO KOŃCZĘ 18 JUŻ ZAPISUJĘ SIĘ NA KURS PRAWA JAZDY:). TRZYMAJ KCIUKI, BO NAWET MI CIĘZKO WYOBRAZIĆ SIEBIE ZA KÓŁKIEM ;).

JAK TWOJE STUDIA I KURS W TEATRZE?

Se vuoi posso spedire ti qualche new foto...
CHĘTNIE ZOBACZYŁABYM JAKIEŚ NOWE TWOJE.
jednak się nie wytłuszczyło :( a w notatniku było :/ . W każdym razie to, co po polsku to prosze przetłumaczyć na włoski ( o ile ktoś zechce pomóc;)).
>come stai? come VA dopo IL natale e LA notte dEL capodanno? spero TU ti sia
>divertito molto;).
>io HO TRASCORSO IL natale in campagna con I genitori DA (??U BABCI?)mia nonna ;).
>LA notte DEL capodanno HO PASSATO con GLI amici. tutti SI SONO DIVERTITI UN SACCO;).
>oggi vado AL matrimonio DI mia cugina i nie pójdę na włoski :(E PERCIO' NON AVRO' LA LEZIONE DELL'ITALIANO
>w szkole dużo nauki.A SCUOLA DEVO STUDIARE TANTO semestr się skończył IL SEMESTRE E' FINITO- pozostaje przeżyć
>następny... SI DEVE SOPRAVVIVERE UN'ALTRO i byle do wakacji ;).E POI SOLO ASPETTARE LE VACANZE
>z racji, że niedługo kończę 18 już zapisuję się na kurs prawa jazdy:).FRA POCO COMPIERO' 18 ANNI E GIA' VOGLIO ISCRIVERMI AL CORSO DI GUIDA
>trzymaj kciuki, bo nawet mi cięzko wyobrazić siebie za kółkiem ;).ALLORA INCROCIA LE DITA PERCHE' NON E' FACILE IMMAGINARMI GUIDARE LA MACCHINA
>
>jak twoje studia i kurs w teatrze?
COME VANNO I TUOI STUDI ED IL CORSO IN TEATRO?
>
> se vuoi posso spedire qualche new foto...
>chętnie zobaczyłabym jakieś nowe twoje. MI PIACEREBBE VEDERE ANCHE ALCUNE DELLE TUE NUOVE FOTO

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia