Tekst piosenki...postaram się coś tam przetłumaczyć...ale proszę o pomoc bardziej doświadczonych...
C'è un diavoletto nel tuo cuore,/ Jest diabełek w twoim sercu
c'è un diavoletto chiuso dentro di te./ jest diabełek w środku ciebie zamknięty
Lui si nasconde con il sole, la notte poi si prende gioco di me,/ chowa sie za słońcem, a w nocy gra ze mna
si prende gioco di me .... / w nocy gra ze mną
Lui mi riempie di parole e mi promette che tu tornerai,/ napełnia mnie słowami i obiecał mi, ze wrócisz
che nella vita c'è un solo amore e come me tu non hai amato mai/ w zyciu jest tylko miłość i tak jak ja, ty nie kochałeś nigdy
E si l'amore ha i suoi comandamenti, e sono scritti negli occhi miei/ i miłośc ma swoje rozkazy, które są zapisane w moich oczach
Mille segreti quanti sentimenti, quelli che tu non hai/ tysiące sekretów, ile uczuć, których ty nie masz
Tu non li tradire mai, i miei profondi segreti,/ty tam nie zdradzisz nigdy moich głebokich sekretów (czyt.: ukrytych w głębi mnie)
io già lo so non capirai/ ja już wiem, nie zrozumiesz
perchè l'amore ha i suoi comandamenti, e sono scritti negli occhi miei/i miłośc ma swoje rozkazy, które są zapisane w moich oczach
Mille segreti, quanti sentimenti, quelli che tu non hai./tysiące sekretów, ile uczuć, których ty nie masz
C'è un diavoletto nel mio cuore,/ jest diabełek w moim sercu
c'è un'altro uomo chiuso dentro di me. / jest inny człowiek zamkniety w środku mnie
Lui si nasconde con il sole, la notte grida che ha bisogno di te./ on chowa sie za słoncem, nocą woła, ze potrzebuje ciebie
E quante notti sono ad aspettare, e quante scuse per dire no,/ i ile nocy czekam, i ile przeprosin, zeby powiedzić nie
e quanti inganni, quante tentazioni./ i ile oszustw, ile pokus
No, non li tradire mai i miei profondi segreti / ty tam nie zdradzisz nigdy moich głebokich sekretów (czyt.: ukrytych w głębi mnie)
io già lo so non capirai, / juz wiem, ze nie zrozumiesz
perchè l'amore ha i suoi comandamenti e sono scritti negli occhi miei./ i miłośc ma swoje rozkazy, które są zapisane w moich oczach
Mille segreti quanti sentimenti,quelli che tu non hai./ tysiące sekretów, ile uczuć, których ty nie masz
Perchè l'amore ha i suoi comandamenti e non puoi viverli come vuoi,
rispetta almeno i miei sentimenti./ ponieważ miłośc ma swoje rozkazy, i nie możesz żyć nią jak chcesz, szanuj co najmniej moje uczucia
Quando ritornerai...i miei profondi segreti..../ kiedy powrócisz... moje głębokie sekrety
Quando ritornerai...i miei profondi segreti..../ kiedy powrócisz... moje głębokie sekrety
oczywiście bardzo prosze o poprawę błędów...
GRAZIE:)