sprawdzenie króciutkie

Temat przeniesiony do archwium.
przepraszam Cie...ale wiesz sam,że trudno się do mnie dodzwonić,nie zawsze mam tel przy sobie.Byłam cały dzień w górach na skuterze.Ps. nie sądzisz ,że wiatr we włosach podczas jazdy na moto jest lepszy od orgazmu?

scusami...ma lo sai bene che e' difficile chiamarmi,non sempre ho cellulare con me.Ero tutto il giorno con motorino in montagna. Ps. Il vento .....tu sie pogubilam gramatycznie,pomóżcie!
....che e' difficile ragiungermi,non ho sempre il cellulare adosso.Stavo tutto il giorno con motorino in montagna. Ps. Non credi che il vento trai capelli e' meglio di un orgasmo?

On nie jest łysy, prawda?
a wg mnie non ho cellulare con me(albo con se) jest poprawnie

e poi il vento fra i capelli

ale sie czepiam, pozdrowionka dla was....
A według mnie to nie jest poprawne.
Fra i, tra i.....jeden czort(napisałem tam razem błędnie).
tak fra czy tra to to samo

jestem pewna, ze wlosi mowia, con se ale jako, ze to slysze nagminnie w mowie potocznej(wlosi nieuczeni) mozliwe, ze nie jest to gramantycznie, lba nie dam sobie uciac ale prawie....(hi hi a to robi roznice)
a według mnie, to nie jest w porządku, że w górach jeżdżą na skuterach i odczuwają coś tam...
Momencik. Taki łysy, to ma jedyną możliwość odczucia orgazmu/wiatru we włosach, kiedy jedzie na motorze. W zamkniętym samochodzie może sobie rozpinać rozporek ile chce a i tak wiatru we włosach nie poczuje.
dziękuję pięknie!!!!
no tak beata Mi bierze sobie skuter i juz...nie musi miec faceta...tylko pozazdroscic
no i piccola Mi nam uciela watek....a byl baaaardzo interesujacy

milej jazdy!
nie obraz sie!, tak sobie glupio zartuje....
ooch biedak,to niech może połazi parę godzin - zamiast ;)
ależ ja się nie obraziłam!!! jesteście fantastyczni. Buziaki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Brak wkładu własnego