italiano.

Temat przeniesiony do archwium.
Sei a Warsaw? czy Ty mnie jeszcze pamietasz? lub czy bedziesz o mnie pamietał? prosze o przetłumaczenie...
Sei a Warszawa ? Ti ricordi ancora di me ? Ti ricorderai di me?
a czy myślisz jeszcze o mnie?
Ti penso ancora di me?
Pensi ancora a me?
he he lepiej bylo napisac ze ty o nim myslisz..gosc by wymiekl..i przybiegl jak piesek do pani szybciutko...co ty z facetami nie umiesz postepowac?
Gaio proszę Cię...
a co?...mam sie bac jakichs koltunów z zascianka???..ludzie z Warszawy nigdy nie byli lubiani..przez reszte kraju...rasizm jakis.. he he..a poza tym to jest wolny kraj i nikt mi nie bedzie mowi co mam robic..ile razy dziennie pisac i co pisac i w jakich porach dnia czy nocy pisac.. he he...karawana jedzie dalej..psy szczekaja...a co? wolny kraj......a co moze nie mam racji???? napisalam dziewczynie prawde...wloch jest jak pies, kiwnij to przyleci
ha ha gaio, ty mnie rozbrajasz!
..jestem z innej planety...
Z jakiej? :D chętnie Cię tam odwiedzę kiedyś :p
Hahah dzizus jakich koltunów...jakiego zascianka...o co tu wogóle chodzi. Ni w zab.
a pewnie 90% naszego społeczeństwa to kołtuny z zaściankowymi ciasnymi umysłami, jak nie rozumiesz o co chodzi to szkoda cie bardzo dziewczyno :D
..jakucja bo cie troche nie bylo..i cie ominelo...co sie wydarzylo?..a zalozyli Fioletowego Pudelka...i byly tam dokladnie 4 personaggia...z rodu Koltuna Koltuna Koltunem Pogania....ale admin wykasowal i juz nie ma... he he..a myslalam, że za celebrytke na Pudelku porobie...reklame mi zrobili...nie podabaja im sie moje wpisy,czas przebywania na forum/ze sie toto nie urodzilo za komunistow dobrzy by byli do SB i uzywania 'silnej reki'i ewentualnej 'sciezki zdrowia'./.i moje odsylanie ludzi do wyszukiwarki..przyznam sie..ze tylko celem wiekszego usamodzielnienia forowiczow/ a nie maiuczacego blagania o byle glupotke/..ale!.. jeden to sie domagal szybko szybko i na zlotej tacy...i sie obrazil...i jeszcze obojniaka ze mnie zrobil..istote dwuplciowa...a niby taki bierny obserwator forum od dlugiego czasu..tak sie anonsowal..i nie zajarzyl jakiej plci jestem...kto to taki?..powiem tak: 2 dni temu dostalam alergie na futro...juz wiesz kto? :D..grunt to luzik i nie wymiękkać...trzeba zawsze miec twarda dupę... hahaha..a i celebrytka fajnie byc... :D :DDDDDDD
W anglojęzycznej popkulturze określenie celebrity (pochodzące od łacińskiego czasownika celebrare – wyróżniać, honorować) oznacza osoby powszechnie znane, rozpoznawalne, wzbudzające zainteresowanie mediów i ich odbiorców.Słowo celebrytka brzmi lepiej, a w każdym razie poważniej niż gwiazda. I jest określeniem bardziej pojemnym. Cechą konstytutywną celebrytki z Fioletowego Pudelka sa bowiem nie jej posty i zalozone tematy , ale zainteresowanie, jakie uda się wywołać jej osobą /czytaj wpisywanymi komentarzami/..buahahaha
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia