wielka prośba o tłumaczenie z włoskiego

Temat przeniesiony do archwium.
Mi a fatto tanto piacere il tuo sms mi a colpito molto grazie! Adesso vado a dormire pero ho aperto la finestra Ho visto una stalla che brillava tanto ogni tanto mi faceva anche dei sorrisi dopo Ho capito che era la stella che la penso sempre e quella stella sei tu buona notte stella mia ....ti amo.... baci...
proszę czy ktoś możę mi pomóc o tak wczesnej porze
Sprawil mi ogromna przyjemnosc twoj sms , bardzo mmnie poruszyl(wzruszyl). Teraz ide spac ale otworzylem okno , zobaczylem gwaizdke ktora swiecila od czasu do czasui spowodowala ze zaczalem sie usmiechac. Zrozumialem ze to gwaizdka o ktorej wciaz mysle -to wlasnie ty. Dobranoc Gwaizdko , kocham cie. calusy
śliczne dzięki
mogłabym rowniez prosic o przetlumaczenie?
vorrei che fossi...ora... accanto a me
piu di me stesso
Zrobił mi dużą przyjemność twój sms i ugodził ( w sensie strzałą amora) i bardzo dziękuję. Teraz idę spać , jednak otworzyłem okno i widziałem gwiazdę (gwiazdkę) która błyszczała bardzo,czasem uśmiechała się do mnie. zrozumiałem że to była gwizdka o której myślę zawsze i ta gwiazdka to jesteś TY . Dobranoc gwiazdko moja...... kocham Cię....... buziaczki.

taka jest moja niedoskonała wersia
Chciałabym / chciałbym żebyś był/a .... teraz... obok mnie bardziej przy mie sama
chialbym zebys teraz byla przy mnie, bardziej (blizej ) niz ja sam.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa