jeden mały sms na włoski- proszę

Temat przeniesiony do archwium.
może małe zdanko na Włoski- ładnie proszę

Cześć kochany, co tam u ciebie dzisiaj słychać? bo ja czuję się taka bezsilna chce mi się krzyczeć gdy codziennie rano się budzę i myślę, że to kolejny dzień bez ciebie .
Ciao amore, come va? io mi sento senza forza e voglio gridarequando ogni giorno mi sveglio e penso, che oggi e' un altro giorno senza Te
pozdrawiam:)
vittoria pozwolisz:)
>senza forza - senza le forze (dokladnie bezsilna to impotente)
>e voglia gridare - e ho voglia di gridare
>Quando - nie potrzebne
>mi sveglio e penso - mi sveglio pensando
>che oggi..... -che devo ricominciare un'altro giorno senza di te (ze musze zaczynac nastepny dzien bez ciebie - ja to bym tak napisala)

Pozdrawiam:)
nie ma sprawy pisałam to na szybko ...dzieki za korekte..pa!
Iwcia czy ty jestes tlumaczka? i ewentualnie moglabym skorzystac z twojej pomocy?
Vittoria nie jestem tłumaczka znam j.wloski bo pracowalam tam 10lat i jakis kursik podstaw zrobilam,jak bede mogla ci pomoc to chetnie to zrobie:) ale tez popelniam gafy;)
pozdrawiam Iwi
kochana jesteś ja byłam we wloszech tylko 2 lata wróciłam prawie rok temu...i sama widzisz miałam troche przerwy...dzięki, ze jestes gotowa mi pomóc a gafy popełnia każdy....
:)
Vitto!jak na dwa lata idzie ci bardzo dobrze:)w tym jeszcze od roku nie mialas stycznosci z jezykiem wiec moge ci powiedziec ze wspaniale dajesz sobie rade:) pozdrowionka
dzieki bardzo troche sie martwie bo mam staz w firmie i musze tlumaczyc wszystko na wloski ...produkty i cala strone..przeraza mnie to i teraz mnie pocieszyłas jestes wielka un bacione :)
Ciao, complimenti, brava ragazza.
Possiamo collaborare??
Saluti
grazie mille sei molto gentile come ti chiami?
dziękuję za pomoc
Vitto nie martw sie poczatki sa zawsze trudne pozniej juz z gorki,wazne bys sie nie poddawala:)i uwierzyla w swoje mozliwosci a jak bedziesz miec problem to zawsze mozesz liczyc na ludzi na tym forum:)

sensei7 a chi ti riferivi "brava ragazza"?

Un salutooo da Iwon
Sensei7 >possiamo collaborare< che collaborazione hai in mente?
ragazze occhio a Sensei7;)
baci e abbracci:)
dziekuje ci naprawde z calego mojego serca Iwciu..ciesze sie ze was znalazlam....pa! milego wieczorka...baci e abbraci per Voi..
:)
Vitto ja tez jestem happy ze znalazlam ta strone:)

sogni d'oro ciccia buoooona serata baciotto da Iwon:)
małe pytanko , co znaczy słowo:
-l`unica
-.....l`unica cosa sei tu che.......
unica-jedyna,niepowtarzalna,wyjątkowa
Elmajcia
>l'unica cosa sei tu
ok, dziękuję zapamiętam.
l'unica= jedyna ;)
Iwon,jak widzisz-dziala,literki wrócily na swoje miejsce,a Sarą zaliczyla 1 lekcję nauki fruwania,dzieki za pomysl:P
Aneettiiii sio sio bo burzysz cala piekna oprawe tego zdania;)
No dobrze Droga Iwon , wiem że chciałaś uczynić to zdanie niepowtarzalnym ;) ( generalnie sens jest zawsze ten sam) ;P
Aneetiii bo to jest niepowtarzalny facet;) przejdz na P.I.L.N.E. bo nie wiem czy cos tam nie schrzanilam a co dwie głowy to nie jedna:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka