proszę o tłumaczenie na włoski

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
witam Wszystkich, to ponownie ja, prosiła bym o tłumaczenie na Włoski

cześć jak się masz, mam nadzieję , ze pogoda i humor ci dzisiaj dopisują , ja się trochę przeziębiłam i faszeruje się teraz lekami żeby wykurować się do piątku.tęsknie bardzo i niemogę się doczekać kiedy się zobaczymy. buziaczki
jeszcze jeden sms tym razem po włosku

ciao amore come stai come e andata la giornata di oggi e che hai fatto di bello! amore allora tu venerdi fino ale 13,00 lavori poi quanto distante le il confine dala tua cita amore mi manchi tanto .......
jeżeli ktoś bę dzie chętny do tłumaczenia to ten pierwszy sms już jest nieaktualny będzie inna odpowiedź
dobry wieczorek Elmajcia juz sie zaczelam martwic o ciebie;)

Ciao come stai?spero che il tempo e il tuo umore sono ottimi(?niejestem tego pewna)io mi sono un'po raffreddata e sto prendendo dei medicinali per stare meglio a venerdi,mi manchi tanto e non vedo ora di vederti.baci
o cześć Iwon a ja już Cię poszukiwałam na forum
Elmajcia ja cie chyba udusze;)

czesc kochanie!jak sie czujesz jak ci minal dzien dzisiejszy i co robilas pieknego!kochanie wiec w piatek ty pracujesz do 13.00 a pozniej jak daleko jest granica od twojego miasta kochanie brakuje mi cie bardzo...
no jestem sledze i ciebie;)chyba jestem gorsza od Wielkiego Brata;)
nie niesądzę
czy mogę prosić Cię jeszcze o mała odpowiedz

cześć właśnie czekałam na tłumaczenie, i już ci odpowiadam, w piątek pracuje do 13 a do granicy mam około 20 minut drogi, i gdybyś mógł to kieruj się na przejście w Kołbaskowie tam mam najbliżej,
Iwon widzę ,że jesteś rozchwytywana
Elmajcie od jutra przechodze na wczesniejsza emeryturke;)

Ciao stavo aspettando la traduzione e ti rispondo subito il venerdi lavoro fino a 13.00 per arrivare al confine ci vogliono 20minuti,se puoi vai al confine di Kiełbaskowo li e piu vicino
dzięki ; tak zasłużyłaś sobie
jeszcze jeden smsik po Włosku

amore quale cita di germania e vicino a quel confine perche domani vado a comprare una carta di europa
kochanie jakie miasto w Niemczech jest blisko tej granicy bo jutro ide kupic mape Europy
buziaczki od Iwon:)
Kochanie ktore miasto niemieckie jest blisko tej granicy bo jutro jade kupic carte di europa (karte europejska, nie wiem co to:P)
ahaaa :))))))))
kurcze niewiem jak mu wytłumaczyć dookoła są wioski niemieckie głównie powiniem się kierować na kołbaskowo

szczecin jest oddalony o ok 100 km od Berlina , a najbliżej kołbaskowa leży jakaś mieścina Nadrensee, trochę większe miasto to SCHWEDT a KOŁBASKOWO jest jeszcze trochę wyżej
chyba zabardzo nagmatwałam zaraz zmienię to zdanie
pokolei tak żeby cię naprowadzić to zacznę od Berlina , póżniej SCHWEDT, i kawałek wyżej jest KOŁBASKOWO (od berlina jest to droga nr E28)
poprawiłam pomożecie
zraz zacznę płakać -pomocy
Allora per spiegarti meglio comincio da Berlino poi dopo c'e Schwedt e un'po piu su c'e Kołbaskowo (da Berlino e la autostrada (strada) numero E28)

Elmajcia napisalam po mojemu ale sens jest ten sam;) zobacz czy to jest autostrada czy droga jak droga to napisz to w nawiasie Strada ja na dzis koncze nie bedzie mnie przez nastepne dni ale napewno znajdzie sie ktos kto ci pomoze:) zycze udanego wypadu z twoim kochaniem no i oczywiscie musisz mi opowiedziec jak bylo gdy wroce

buziaczki i dobrej nocki od Iwon ppapa
wielkie dzięki za tłumaczenie i za zainteresowanie moją historią , jak będzie wszystko ok to wponiedziałek opoeiem. pozdrawiam, buziaczki
jeszcze jedno zdanko z Włoskiego- proszę

Amore meglio quando compro la carta cosi guardo meglio buona notte amore spero che ci incontriamo nei nostri sogni.....
kochanie lepiej kiedy kupie karte w ten sposob bede widzial lepiej dobranoc, mam nadzieje ze spotkamy sie w naszych snach
czy tam ma napewno byc quardo?
sprawdziłam przepisałam dobrze ale on nie jest Włoche więc może zrobił jakiś błąd
..hmmm bo ja nie rozumie o co chodzi z ta karta do czego mu?
ooo elmajcia tez jestes ze szczecina:) buziaczki. miłego odpoczynku z ukochanym:)
chodziło mu o mape europy,
no to wszystko sie zgadza teraz baw sie dobrze sloneczko caluski
:)pa!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa