cześć kochanie, wszystko dobrze, serdeczne pozdrowienia dla twojego taty i twojej mamy
elmajcia
11 paź 2005
ijeszcze jedno zdanie na włoski. z góry dziękuję
cześć kochanie byłam dzisiaj u znajomych, cieszą się że udało nam się spotkać i przesyłają ci pozdrowienia.
najpierw dziękuję za pozdrowienia
miłych snów kochanie
elmajcia
11 paź 2005
proszę Was pomuszcie
elmajcia
11 paź 2005
chyba narobiłam błędów
[konto usunięte]
11 paź 2005
Ciao Amore!Grazie per i saluti che mi hai mandato.Oggi sono stata da miei amici, sono contenti che siamo riusciti di incontrarsi.Ti mandano a salutare tutti.Sogni d'oro Amore!
[konto usunięte]
11 paź 2005
Elmajcia czyżby Iwon "zaginęła w akcji" ? ;) pozdrawiam
elmajcia
11 paź 2005
tak się właśnie zastanawiam,
pozdrawiam
Iwon31
11 paź 2005
e juz zaginela jestem tylko sie zagadalam na gg:)
pozdrawiam Iwon
[konto usunięte]
11 paź 2005
Oooo powitać (chlebem i solą) jeszcze polską tradycją co by mi przez ten dzień ostatni jeszcze tak..."polsko" było bo wyjazd się zbliza...;) Pozdrawiam!
elmajcia
11 paź 2005
O! to życzę powodzenia
[konto usunięte]
11 paź 2005
Dziękuję a przyda się przyda...
Iwon31
11 paź 2005
Hejka Anettiii to kiedy odlatujesz do tych cieplych krajow;)nie było mnie bo mialam zjazd wczoraj wrocialm:(
buziaczki
[konto usunięte]
11 paź 2005
No już walizki kończę pakować...wyruszam: giovedi mattina alle 3 di notte...ja pitole 36 h na tylku w busie... O Italio jak ja się dla Ciebie poświęcam ;)
buona notte amore saluti anche da parte mia a tuti baci ti amo stella mia ti amo
[konto usunięte]
12 paź 2005
Dobranoc kochanie pozdrowienia także z mojej strony dla wszystkich buziaczki kocham cię moja gwiazdo kocham cię
elmajcia
12 paź 2005
dzięki anettiii i miłej nocy , oraz podróży, ale chyba będzież nas odwiedzać na forum, pozdrawiam.
[konto usunięte]
12 paź 2005
Dziękuję Elmajcia ja także życzę Ci miłej nocki i sama też zmykam w pióra...jak najbardziej postaram się wpadać na forum tak często jak tylko się da!DOLCE NOTTE A TUTTI CON TANTISSIMI SOGNETTI D'ORO :*