bardzo proszę o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
bardzo proszę o tłumaczenie, mniejwięcej już wiem o co chodzi ale wolę być pewna

ciao amore ti rispondo solo adesso perche avevo problemi con il tel. comunque mi manchi tanto...............
czesc kochanie, odpowiadam Ci tylko(moze dopiero?)teraz, poniewaz mialem problemy z tel. W kazdym razie brakuje mi Ciebie bardzo...
"Czesc Kochanie odpowiadam Ci dopiero (Tylko) Teraz ponieważ miałem problemy z tel. W kazdym razie bardzo tęsknie (Bardzo mi ciebie brakuje) "

P.S Taki jest mniej więcej sens, ale sama nie znam dobrze wloskiego, dlatego lepiej by bylo by ktos to przetłumaczył :)

Pozdrawiam! :)
wielkie dzięki za szybką reakcję
czy moze ktos mi przetlumaczyc ten kawal zeby Wloch go zrozumial?
czy wiesz jakie jest najsmutniejsze zwierzatko na swiecie?Mezczyzna.Bo ma piersi bez mleka, ptaka bez skrzydel, jajka bez skorupek no i worek bez pieniedzy.80 procent kobiet juz nie wychodzi za maz, bo zrozumialo ze dla 60 gram kielbasy nie oplaca sie brac calego wieprza do domu.

Z gory wielkie dzieki
chcesz go obrazic, czy rozbawic?
Rozbawic.Ale nie wiem czy to sie uda?
brzmi to mniej wiecej tak:
Sai quale e' l'animale piu' triste del mondo?L'uomo,perche ha il seno senza latte,l'ucello senza le ali, uova(palle?) senza guscio,e la sacca senza soldi.80 per cento delle donne non si sposa piu',perche ha capito che per 60 grammi di salsiccia non conviene prendere tutto il porco a casa.
Wedlug mnie to jest troche niesmaczne ale nie wiem w jakich jestes z nim stosunkach.Aha nie jestem pewna czy to az tak dobrze przetlumaczylam.
Serdeczne dzieki.
To nie moje amore tylko kolega,mam nadzieje ze sie nie obrazi.
nie powinien:-))
Przeciez to tylko kawal , a ile jest kawalow o blondynkach?
A mam pytanko wysylas do kogos wiadomosc , chodzi mi o czasownik wysylac, to uzywa sie mandare czy spedire?
ja sie spotkalam z takim uzyciem tych czasownikow np.
spedire un pacco,una lettera
mandare un sms,una mail
Jeszcze raz wielkie dzieki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Ogłoszenia