Rozumiem, co chcesz powiedziec. Posluchaj, ja jestem bardzo wrazliwym czlowiekiem, bardzo mi zalezy na przyjazni, szczerosc i szacunek w stosunku do innych sa czescia mnie (leza w mojej naturze). Jesli mowie, ze mi ciebie brakuje jestem w 100% szczery, nie potrafilbym cie oklamywac, to nie w moim stylu. Nie wiem, kim byl Wloch, o ktorym mowisz, ale prawda jest taka, ze na swiecie istnieja osoby szczere i osoby nieuczciwe. Ja bardzo cie lubie, fajnie jest wiedziec, ze kazdego dnia moge dzielic moj czas, moje mysli z osoba tak slodka jak ty. Wszystko, co mowie jest prawda i pochodzi z glebi mego serca, chce tylko powiedziec, ze mozesz mi zaufac, jestem osoba "prawdziwa". Zawsze mowilem prawde, na temat tego, co robie, na temat mojej pracy, wiesz o mnie wszystko.
W kazdym razie mam nadzieje, ze dzisiaj czujesz sie lepiej, wczoraj bylas troche zmeczona. Mam nadzieje, ze dzis jest lepiej. Zycze ci milego dnia. Buziaki, pa.
Ach, te znaki przystankowe... Czy ci Wlosi (bo znam sporo takich przypadkow) nie widza roznicy pomiedzy jednym tematem a drugim?;)
Pozdrawiam,
Dee