prosze o pomoc...

Temat przeniesiony do archwium.
"Ho finito ora di lavorare,tra poco torno a casa,guardo fuori,non cè nessuno,è una notte tanto gelida,piove,sono tanti i pensieri che mi vengono in mente,quello che mi fa stare bene è pensare a te,sei una persona stupenda mia cara"
Bardzo prosze
:(((
Prosze niech sie ktos zlituje
Teraz skonczylem wlasnie prace, za chwile wracam do domu, wygladam na zewnatrz, nie ma nikogo, noc bardzo zimna, pada deszcz, wiele mysli przychodzi mi do glowy, ta co sprawia ze czuje sie dobrze to myslenie o Tobie, jestes wspaniala osoba moja droga..
Ślicznie dziękuje.prosze jeszcze o odpowiedz.Bardzo zależy mi na tym żeby mu to wysłać:

"Kochanie Ty tez jesteś,dobrze o tym wiesz.Żałuje,że nigdy się nie spotkamy.A zresztą to by było nie możliwe sam wiesz czemu...szkoda.Nie wiem czy moge Cię o to zapytać.Jeżeli się narzucam to przepraszam,ale powiedz dlaczego taki facet jak Ty...inteligentny,atrakcyjny,ciepły nie ma drugiej połówki ?Jeżeli nie chcesz nie odpowiedaj."
Juz nie bede o nic prosic tylko to:(
Amore,lo sai benissimo che pure tu.Rimpiango soltanto che non ci incontreremo mai.Sarebbe impossibile tu poi lo sai perche..cmq è un peccato.non so se posso chiederti una cosa del genere,se è un problema per te a rispondere puoi pure non farlo...perche un uomo come te...inteligente,affascinante,affettuoso non ha la sua dolce meta?
Amore, anche tu sei una persona stupenda, lo sai molto bene.Mi dispiace che non ci incontreremo mai. Non sarebbe possibile, tu sai perché..peccato. Non so se ti posso fare questa domanda, ma dimmi perché un uomo come te, inteligente, dolce non aveva ancora trovato la sua aima gemella? Se non ti va, non rispondere"
Bardzo,bardzo dziękujeeeeee;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia