Krótko na polski,prego.....:)

Temat przeniesiony do archwium.
"che bella sorpresa che mi hai fatto!Sei tanto dolce che è difficile calcolare quanto !Vorrei poterti mandare un sms altrettanto bello come il tuo"
ale piekna niespodzianke mi sprawilas!jestes taka slodka ,ze ciezko powiedziec (obliczyc) jak bardzo!chcialbyc ci poslac sms-a rownie pieknego jak twoj.
Jeszcze to bardzo prosze:

"Ti ho inviato un MMS .Per visualizzarlo vai su... entro 5 giorni,seleziona la voce MMS e inserisci il codice personale..."
wyslalem ci MMS.zeby go wyswietlic idz do...do 5 dni.wybierz opcje MMS i wprowadz kod osobisty..
Smorfia ślicznie dziekuje.
Moze Ty wiesz gdzie jest ten 5 giorni na tej stronie www.190.it ?
Naprawde nie mam pojecia gdzie szukac tego 5 giorni:(
jaki masz problem?
nie masz szukac "5 giorni".tylko poprostu masz czas 5 dni na zobaczenie tego mms-a na www.......rozumiesz?
Tak dziękuje,rozumiem,ale dalej mam problem ...nie wiem gdzie mam wpisac ten kod:(
http://www.areaprivati.190.it/190/trilogy/jsp/programPage.do?ty_key=fdt_pri_mms2&ty_key=fdt_pri_mms2&ty_program_page=%2fmms%2fty_l_mms_visualizza.jsp&ty_program_page=%2fmms%2fty_l_mms_visualizza.jsp&channelId=-8671&channelId=-8671&ty_target_type=1&ty_target_type=1&pageTypeId=9609&pageTypeId=9609&programId=12604&programId=12604&ty_program_ctx=%2flsch&ty_program_ctx=%2flsch&ty_nocache=true&ty_nocache=true&ty_skip_md=true

To jest link tam gdzie trzeba wpisac.Wydaje mi sie,ze do drugiego,ale i tak strona sie nie wyswietla...
Trudno...prosze przetłumaczcie mi chociaż pare zdań do niego:

"Przykro mi kochanie,ale nie wchodzi.Pisze,że zly kod.Być może coś zle zrobiłam.Najważniejsze jest to,ze myślisz o mnie tak jak ja o Tobie,nic innego nie jest ważne"
masz kod?znalazlam rubryke gdzie go wpisac.poczekaj
semplice:

Inserisci nello spazio che segue il codice personale presente all’interno dell’SMS che hai ricevuto

Se hai dimenticato il tuo codice personale clicca qui.

Inserisci il numero di cellulare su cui hai ricevuto l’MMS

Clicca su “continua” per visualizzare il tuo MMS.
to nie ja tylko kopia stronki
Kasiu mozesz mi wyslac ten link ?
http://www.areaprivati.190.it/190/trilogy/jsp/programPage.do?ty_key=fdt_pri_mms2&ty_key=fdt_pri_mms2&ty_program_page=%2fmms%2fty_l_mms_visualizza.jsp&ty_program_page=%2fmms%2fty_l_mms_visualizza.jsp&channelId=-8671&channelId=-8671&ty_target_type=1&ty_target_type=1&pageTypeId=9609&pageTypeId=9609&programId=12604&programId=12604&ty_program_ctx=%2flsch&ty_program_ctx=%2flsch&ty_nocache=true&ty_nocache=true&ty_skip_md=true
teraz patrze i jest identyczny.mowisz ,ze wpisujesz kod i mowi tobie ze ....ze co?
Niestety to jest ten sam...i dalej nic nie wchodzi.
Attenzione: si è verificato un errore nell'inserimento dei dati. Ti preghiamo di verificare il numero di cellulare e il codice personale e di inserirli nuovamente.

Se non sei un Cliente Vodafone Italia inserisci il tuo numero di telefono comprensivo del prefisso internazionale (es. +49xxxxxxxxxx).

Moze podal zly...
tam prosza o kod,w nastepnej o twoj nr telefonu na koncu wcisnij continua.
robilas tak?
ok.mosisz wpisac prefiks do polski +48........
musisz-ale blad,az sie czerwona zrobilam.no ale niestety poszlo
udalo sie?
Tak wpisałam jak napisałaś...strona sie laduje a potem sie cala wylancza:(
Szkoda...Prosze przetłumacz mi ten tekst :

"Kochanie nic z tego...strona sie wylancza i nie chce sie otworzym MMS.Najważniejsze jest to,że myślisz o mnie tak jak ja o Tobie i nic innego nie jest ważne"
Bardzo prosze..
amore, non c'è niente da fare,la pagina si carica ma poi al certo punto si spegne e non riesco a vedere mms.l'importante che mi pensi come io penso a Te e tutto il resto non importa.
Dziękuje.Odpisał...

"Mi dispiace che non si apre ,aspetta te lo mando nella mail,...spero ti piaca"
przykro mi ,ze sie nie otwiera.poczekaj,przesle mailem.mam nadzieje ,ze sie tobie spodoba
Dziekuje bardzo;)
Mógł tak od razu a nie...:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka